icon

Slabá čiarka na tehotenskom teste

kikusa1704
14. feb 2025

Ahojte v prvom rade Vám prajem krásneho Valentína ❤️
Dnes mi mešká 4.deň a tak som si spravila test ( nebol robený z ranného moču ale v priebehu dňa ) pobolieva ma pod bruškom síce nie cely deň tak 2-3x do dňa ma zabolí pod bruškoma a strašne unavena som . Uvidím o pár dni zopakujem test skúsim kúpiť clearblue ale zatiaľ takto podľa vás je to pozitívne ? nakoľko je to 4.deň čo mi mešká no a môže to byt aj biochemické, uvidím a pár dni ale to už spravím hneď z rana test . Ďakujem pekne

Slabá čiarka na tehotenskom testeSlabá čiarka na tehotenskom teste
nina004
14. feb 2025

@kikusa1704 Tá čiarka je pekná, nemyslí hneď na najhoršie. Je robený cez deň a to viac piješ atď. Urob si ho ráno ,bude oveľa výraznejšia.

zabka79
14. feb 2025

@kikusa1704 ano je pozitivny 😍

maryetta
14. feb 2025

Ak si ho robila vecer... skus rano istotne bude silnejsia. Zalezi aj kedy bola ovu... resp uhniezdenie 😉

nevenka
14. feb 2025

Upozornujem, ze je to Pepino, takze ak sa snazite, tak radsej si kupuj hned kvalitne testy, lebo tieto nestoja za nic.
Vyzera pozitivne, ale to vyzeral aj moj a tehotna som nakoniec nebola. Takze tieto testy podla mna nic neznamenaju, aj ked vyjdu pekne pozitivne. Ale prajem Ti to, samozrejme.

snazilka_bio_mamka
15. feb 2025

ja mam silnejšiu ciarku a tehotna nie som, iny test bol negativny takze sa nespoliehajte na tento test a kupte si nejaky z lekarne.

kikusa1704
autor
17. feb 2025

Dnes ráno som si spravila test Clearblue a taký to je výsledok , volala som doktorke a zajtra idem na gynekológiu, je mi trosku nevoľno a mám bolesti pod bruškom nie cely deň ale pár krát do dňa má zabolí dúfam že to je normálne ( tehotná som ešte nebola )

nina004
17. feb 2025

@kikusa1704 Gratulujem ❤️ Bolesti ako pred MS sú na začiatku tehotenstva normálne. Mne nevoľnosti začali u oboch až okolo 8tt,dovtedy a aj potom som mala len bolesti podbruška. Držím prsty 🙂