Slabá čiarka na tehotenskom teste
Ahojte v prvom rade Vám prajem krásneho Valentína ❤️
Dnes mi mešká 4.deň a tak som si spravila test ( nebol robený z ranného moču ale v priebehu dňa ) pobolieva ma pod bruškom síce nie cely deň tak 2-3x do dňa ma zabolí pod bruškoma a strašne unavena som . Uvidím o pár dni zopakujem test skúsim kúpiť clearblue ale zatiaľ takto podľa vás je to pozitívne ? nakoľko je to 4.deň čo mi mešká no a môže to byt aj biochemické, uvidím a pár dni ale to už spravím hneď z rana test . Ďakujem pekne

@kikusa1704 ano je pozitivny 😍
Ak si ho robila vecer... skus rano istotne bude silnejsia. Zalezi aj kedy bola ovu... resp uhniezdenie 😉
Upozornujem, ze je to Pepino, takze ak sa snazite, tak radsej si kupuj hned kvalitne testy, lebo tieto nestoja za nic.
Vyzera pozitivne, ale to vyzeral aj moj a tehotna som nakoniec nebola. Takze tieto testy podla mna nic neznamenaju, aj ked vyjdu pekne pozitivne. Ale prajem Ti to, samozrejme.
ja mam silnejšiu ciarku a tehotna nie som, iny test bol negativny takze sa nespoliehajte na tento test a kupte si nejaky z lekarne.
@kikusa1704 Gratulujem ❤️ Bolesti ako pred MS sú na začiatku tehotenstva normálne. Mne nevoľnosti začali u oboch až okolo 8tt,dovtedy a aj potom som mala len bolesti podbruška. Držím prsty 🙂

@kikusa1704 Tá čiarka je pekná, nemyslí hneď na najhoršie. Je robený cez deň a to viac piješ atď. Urob si ho ráno ,bude oveľa výraznejšia.