Slabá čiarka na tehotenskom teste
Dobry den, pred dvomi dnami som si robila tehotensky test a druha ciarka bola slabsia. Dnes, ked som test zopakovala bola ciarka rovnako slaba. Mate niektora skusenosti? Pri prvom dietati som mala druhu ciarku hned velmi silnu, tak neviem, ci sa uz tesit, alebo nie. Navyse som citala, ze tieto testy byvaju aj falosne pozitivne…
Toto určite nie sú slabé čiarky, a ta druha je určite silnejšia, než na prvom teste. Gratulujem!
Myslíš slabšia ako kontrolná? To pri tehotenských nevadí. Pepino testy robia falošné čiarky, ale toto už nebude ten prípad. Spodný test je silnejší ako vrchný. Ak chceš istotu, sprav si digitálny, už ti určite ukáže. Gratulujem 🙂
Druhá je silnejšia
@januska12323 tak ten prvy test som robila pred dvomi dnami, uz uschol. Druhy test je z dnesneho rana.
@bolarazjedna dakujem krasne. Dufam, ze to vyslo, ale zatial neoslavujem. Hlavne, ked som nasla tu na konovi 7 stranovu diskusiu o tom, ako su tieto testy klamlive. Skusim po praci kupit ine. 🙂
Ešte keby si mala slabšia tak nepoviem ale Toto máš pekne koľajnice tak to klamlive nebude 😄
@a_alexandra_a dakujem krasne, urcite budem testovat dalej. Len z predchadzajuceho tehotenstva viem, ze druhu ciarku som mala hned rovnako silnu, ako tu prvu. Tak mam trochu obavy, ze ci je to ok teraz. Casovo, som testovala v rovnakom case.
si tehotna

Tu su tie testy: