icon

Slabá čiarka na tehotenskom teste

kristina1404
16. apr 2025

Ahojte, viem že je tu milión diskusii, chcela som sa skôr o tom pobaviť s niekým a počuť nejaký iny názor.
1.4 som mala pohlavný styk, vtedy bola aj ovulácia (posledne 1-2 dni ovulácie) cca podľa kalendára.
13.4 som mala dostať ms a nič, mávam ju pravidelnú. Tak som si hneď v ten deň spravila test a bola tam slabá druha čiarka, išla som kúpiť druhý v ten deň a to iste slabá druha čiarka, povedala som si že počkám 2-3 dni a spravím si keď som v tom tak to bude silnejšie, dneska som si spravila rovno 2 testy a úplne biele.
Neviem čo si mám o tom myslieť…
Prikladám foto testu

Slabá čiarka na tehotenskom teste
vanilkovazmrzka
16. apr 2025

A mas pocit ako pred menstruaciou? Ja by som asi v takomto pripade ocakavala ze v najblizssich hodinach pride menstruacia….

lynda888
16. apr 2025

@kristina1404 ak bol test pozitívny a už nie je, pravdepodobne ide o biochemicke tehotenstvo a v najbližších dňoch príde menštruácia.

kristina1404
autor
16. apr 2025

@vanilkovazmrzka mala som iba pár hodin pichanie a kŕče v podbrušku ale inak vôbec nemám zatiaľ taký pocit že by som ju mala dostať

kristina1404
autor
16. apr 2025

@lynda888 áno to som veľa krát o tom čítala je to bežne, iba čas ukáže že či sa mi spustia čo pravdepodobne alebo sa stane nejaký zázrak a zrazu bude pozitívny 😆😁

nika_val
17. apr 2025

@kristina1404
Mali rovnakú citlivosť tie testy ako tie predtým? Aj tým by to mohlo byť. Alebo ako sa píše vyššie mohlo to byť to biochemické.
A iba poopravím, ovulácia trvá iba 1 deň nie viac.. ostatné dni čo väčšinou ukazuje kalendár je len preto lebo spermie vedia prežiť viac dní v ženskom tele. 🙂

lynda888
17. apr 2025

@kristina1404 držím palce, nech to dopadne tak, ako si praješ 🙂

kristina1404
autor
17. apr 2025

@nika_val aha jasne, napríklad toto som vôbec nevedela bola som v tom že trvajú viacej dni. Zaujímavé, a áno mali takú istú citlivosť.

nika_val
17. apr 2025

@kristina1404 ja som sa tiež roky riadila plodnými dňami v kalendári lebo som mala pravidelný cyklus vždy tak som si myslela že to bude sedieť
Až kým ma moja nová dr neopravila, povedala mi presne kedy mávam ovuláciu a odvtedy do 2 mesiacov som aj zostala tehotná 🙂
Rozdiel bol 5 dní neskôr od toho čo ukazoval kalendár

kristina1404
autor
17. apr 2025

@nika_val ja vôbec netuším kedy ich mam vela žien to cíti u mňa nič, tiež teda skočím k doktorke aby som tiež vedela kedy presne sú, ďakujem za zistenie 😆

nika_val
17. apr 2025

@kristina1404 presne tak aj ja som mala že som čítala že ženy cítia bolesti, prípadne výtok a tak som sa začala sledovať
Bolesti som necítila a výtok som si všimla lenže ten výtok som ja mala reálne o týždeň skôr samotnú ovuláciu.
Až v novembri som išla na bežnú preventívnu a moja dr mi hovorí že o také 2 dni prebehne ovulácia tak ak chcete tak odporúčam snažiť sa. A ja som len pozerala na ňu že ja som bola v tom že už dávno bola. Tak sme skúsili tak ako povedala dr a ešte v novembri prišla ms a potom decembri už nie 🙂😁
Tak skús si zavolať svojej dr a informovať sa. U mňa to teda pomohlo 🙂