Slabá čiarka na tehotenskom teste
Ahojte dnes som si robila test ,ms mi mešká 5 dni ,no niesom si istá či je pozitívny alebo negatívny ,je na ňom veľmi slabučká čiarka .Pridavam aj foto

Pri takom meškaní by si mala už mať oveľa silnejší test
Tento ber ako negatívny
Foto rozmaznané a test sa mi zdá negativny
@natalii1 ahoj, mavas pravidelny cyklus? Aky dlhy?
@natalii1 ahoj, mavas pravidelny cyklus? Aky dlhy?
@janetinka27 väčšinou áno ,keď mi meškal 1,max 2 dni
A trvá 3,4 dni
Skús to lepšie odfotiť je to rozmazane , alebo skús digitálny
A trvá 3,4 dni
@natalii1 a cely cyklus ti trva kolko? Myslim ci 28 dni a podobne (nie iba pocet dni krvacania). Pytam sa, lebo ciarocka je slabsia, ale mozno iny test ukaze lepsie alebo pockaj este par dni a urob dalsi. Vsetko zavisi od datumu ovulacie a uhniezdenia.
A trvá 3,4 dni
@natalii1 skús si urobiť digitálny
@natalii1 waau gratulujem 🥰 môžem sa opýtať že koľko ti meškali a kedy ti ukázali testy ? Lebo mne to mešká 3 deň a raz duch potom nič a ja neviem teraz že čo mám robiť 😀 či čakať alebo už volať gynde
@lucuass Ďakujem 😊
Meškali mi 5 dni ,pár dni dozadu som si robila test ,no vyzeral byt negatívny ,nedalo mi to tak som si dnes išla kúpiť digitálny a tam som zbadala výsledok …zopakovala som ho ešte raz a opäť pozitívny …
Cyklus mi trva 28 dni ,občas tam bolo 1,2 dni meškanie
Skus si spraviť test ,odporúčam hneď digitálny nakoľko ten prvý (foto vyššie ) bol negatívny a popravde ma to dosť sklamalo .
Držím ✊❤️
@lucuass Ďakujem 😊
Meškali mi 5 dni ,pár dni dozadu som si robila test ,no vyzeral byt negatívny ,nedalo mi to tak som si dnes išla kúpiť digitálny a tam som zbadala výsledok …zopakovala som ho ešte raz a opäť pozitívny …
Cyklus mi trva 28 dni ,občas tam bolo 1,2 dni meškanie
Skus si spraviť test ,odporúčam hneď digitálny nakoľko ten prvý (foto vyššie ) bol negatívny a popravde ma to dosť sklamalo .
Držím ✊❤️
@natalii1 no v deň očakávanej ms som si robila digitálny poviem pravdu ale bol negatívny takže ma to už úplne odradilo , takže neviem že čo aj keď je to už 3 deň čo mešká tak či mám opäť vyhadzovať peniaze neviem na testy
@natalii1 no v deň očakávanej ms som si robila digitálny poviem pravdu ale bol negatívny takže ma to už úplne odradilo , takže neviem že čo aj keď je to už 3 deň čo mešká tak či mám opäť vyhadzovať peniaze neviem na testy
@lucuass myslím že v tomto prípade nieje ani € vyhodené zbytočne ..pokiaľ mávaš pravidelne a ms ti mešká ,skus opäť test,ak bude výsledok negatívny zájdi k svojej Dr.

@natalii1 foto je uplne rozmazana,ale ak ti meska uz tolko ms,tak to by si mala uz kolajnice