Slabá čiarka na tehotenskom teste
Pri takom meškaní by si mala už mať oveľa silnejší test
Tento ber ako negatívny
Foto rozmaznané a test sa mi zdá negativny
@natalii1 ahoj, mavas pravidelny cyklus? Aky dlhy?
@natalii1 ahoj, mavas pravidelny cyklus? Aky dlhy?
@janetinka27 väčšinou áno ,keď mi meškal 1,max 2 dni
A trvá 3,4 dni
Skús to lepšie odfotiť je to rozmazane , alebo skús digitálny
A trvá 3,4 dni
@natalii1 a cely cyklus ti trva kolko? Myslim ci 28 dni a podobne (nie iba pocet dni krvacania). Pytam sa, lebo ciarocka je slabsia, ale mozno iny test ukaze lepsie alebo pockaj este par dni a urob dalsi. Vsetko zavisi od datumu ovulacie a uhniezdenia.
A trvá 3,4 dni
@natalii1 skús si urobiť digitálny
@natalii1 waau gratulujem 🥰 môžem sa opýtať že koľko ti meškali a kedy ti ukázali testy ? Lebo mne to mešká 3 deň a raz duch potom nič a ja neviem teraz že čo mám robiť 😀 či čakať alebo už volať gynde
@lucuass Ďakujem 😊
Meškali mi 5 dni ,pár dni dozadu som si robila test ,no vyzeral byt negatívny ,nedalo mi to tak som si dnes išla kúpiť digitálny a tam som zbadala výsledok …zopakovala som ho ešte raz a opäť pozitívny …
Cyklus mi trva 28 dni ,občas tam bolo 1,2 dni meškanie
Skus si spraviť test ,odporúčam hneď digitálny nakoľko ten prvý (foto vyššie ) bol negatívny a popravde ma to dosť sklamalo .
Držím ✊❤️
@lucuass Ďakujem 😊
Meškali mi 5 dni ,pár dni dozadu som si robila test ,no vyzeral byt negatívny ,nedalo mi to tak som si dnes išla kúpiť digitálny a tam som zbadala výsledok …zopakovala som ho ešte raz a opäť pozitívny …
Cyklus mi trva 28 dni ,občas tam bolo 1,2 dni meškanie
Skus si spraviť test ,odporúčam hneď digitálny nakoľko ten prvý (foto vyššie ) bol negatívny a popravde ma to dosť sklamalo .
Držím ✊❤️
@natalii1 no v deň očakávanej ms som si robila digitálny poviem pravdu ale bol negatívny takže ma to už úplne odradilo , takže neviem že čo aj keď je to už 3 deň čo mešká tak či mám opäť vyhadzovať peniaze neviem na testy
@natalii1 no v deň očakávanej ms som si robila digitálny poviem pravdu ale bol negatívny takže ma to už úplne odradilo , takže neviem že čo aj keď je to už 3 deň čo mešká tak či mám opäť vyhadzovať peniaze neviem na testy
@lucuass myslím že v tomto prípade nieje ani € vyhodené zbytočne ..pokiaľ mávaš pravidelne a ms ti mešká ,skus opäť test,ak bude výsledok negatívny zájdi k svojej Dr.

@natalii1 foto je uplne rozmazana,ale ak ti meska uz tolko ms,tak to by si mala uz kolajnice