icon

Slabá čiarka na tehotenskom teste

natalii1
31. máj 2025

Ahojte dnes som si robila test ,ms mi mešká 5 dni ,no niesom si istá či je pozitívny alebo negatívny ,je na ňom veľmi slabučká čiarka .Pridavam aj foto

Slabá čiarka na tehotenskom teste
bejbs123
31. máj 2025

@natalii1 foto je uplne rozmazana,ale ak ti meska uz tolko ms,tak to by si mala uz kolajnice

nika_val
31. máj 2025

Pri takom meškaní by si mala už mať oveľa silnejší test
Tento ber ako negatívny

stellarstar
31. máj 2025

Foto rozmaznané a test sa mi zdá negativny

janetinka27
31. máj 2025

@natalii1 ahoj, mavas pravidelny cyklus? Aky dlhy?

natalii1
autor
31. máj 2025
@janetinka27

@natalii1 ahoj, mavas pravidelny cyklus? Aky dlhy?

@janetinka27 väčšinou áno ,keď mi meškal 1,max 2 dni
A trvá 3,4 dni

nikola188
31. máj 2025

Skús to lepšie odfotiť je to rozmazane , alebo skús digitálny

janetinka27
31. máj 2025
@natalii1

A trvá 3,4 dni

@natalii1 a cely cyklus ti trva kolko? Myslim ci 28 dni a podobne (nie iba pocet dni krvacania). Pytam sa, lebo ciarocka je slabsia, ale mozno iny test ukaze lepsie alebo pockaj este par dni a urob dalsi. Vsetko zavisi od datumu ovulacie a uhniezdenia.

lucuass
31. máj 2025
@natalii1

A trvá 3,4 dni

@natalii1 skús si urobiť digitálny

natalii1
autor
2. jún 2025
@lucuass

@natalii1 skús si urobiť digitálny

@lucuass
Práve som si robila digitálny a výsledok

lucuass
2. jún 2025
@natalii1

@lucuass
Práve som si robila digitálny a výsledok

@natalii1 waau gratulujem 🥰 môžem sa opýtať že koľko ti meškali a kedy ti ukázali testy ? Lebo mne to mešká 3 deň a raz duch potom nič a ja neviem teraz že čo mám robiť 😀 či čakať alebo už volať gynde

natalii1
autor
2. jún 2025
@lucuass

@natalii1 waau gratulujem 🥰 môžem sa opýtať že koľko ti meškali a kedy ti ukázali testy ? Lebo mne to mešká 3 deň a raz duch potom nič a ja neviem teraz že čo mám robiť 😀 či čakať alebo už volať gynde

@lucuass Ďakujem 😊
Meškali mi 5 dni ,pár dni dozadu som si robila test ,no vyzeral byt negatívny ,nedalo mi to tak som si dnes išla kúpiť digitálny a tam som zbadala výsledok …zopakovala som ho ešte raz a opäť pozitívny …
Cyklus mi trva 28 dni ,občas tam bolo 1,2 dni meškanie
Skus si spraviť test ,odporúčam hneď digitálny nakoľko ten prvý (foto vyššie ) bol negatívny a popravde ma to dosť sklamalo .
Držím ✊❤️

lucuass
2. jún 2025
@natalii1

@lucuass Ďakujem 😊
Meškali mi 5 dni ,pár dni dozadu som si robila test ,no vyzeral byt negatívny ,nedalo mi to tak som si dnes išla kúpiť digitálny a tam som zbadala výsledok …zopakovala som ho ešte raz a opäť pozitívny …
Cyklus mi trva 28 dni ,občas tam bolo 1,2 dni meškanie
Skus si spraviť test ,odporúčam hneď digitálny nakoľko ten prvý (foto vyššie ) bol negatívny a popravde ma to dosť sklamalo .
Držím ✊❤️

@natalii1 no v deň očakávanej ms som si robila digitálny poviem pravdu ale bol negatívny takže ma to už úplne odradilo , takže neviem že čo aj keď je to už 3 deň čo mešká tak či mám opäť vyhadzovať peniaze neviem na testy

natalii1
autor
2. jún 2025
@lucuass

@natalii1 no v deň očakávanej ms som si robila digitálny poviem pravdu ale bol negatívny takže ma to už úplne odradilo , takže neviem že čo aj keď je to už 3 deň čo mešká tak či mám opäť vyhadzovať peniaze neviem na testy

@lucuass myslím že v tomto prípade nieje ani € vyhodené zbytočne ..pokiaľ mávaš pravidelne a ms ti mešká ,skus opäť test,ak bude výsledok negatívny zájdi k svojej Dr.

lucuass
2. jún 2025
@natalii1

@lucuass myslím že v tomto prípade nieje ani € vyhodené zbytočne ..pokiaľ mávaš pravidelne a ms ti mešká ,skus opäť test,ak bude výsledok negatívny zájdi k svojej Dr.

@natalii1 mám skúsiť opäť digitálny ?

natalii1
autor
3. jún 2025
@lucuass

@natalii1 mám skúsiť opäť digitálny ?

@lucuass ja by som určite skúsila …nič zato nedáš ,budeš vedieť na čom si ,ta neistota ta bude trápiť oveľa viac