icon

Slabá čiarka na tehotenskom teste

domi100
3. okt 2025

Ahojte, začali sme sa snažiť o bábätko. Test som si robila utorok poobede (14 dní po ovulácii približne) a vyšla mi slabá čiarka, tak som sa začala tešiť. Teraz som si robila ráno a čiarka je stále slabá, čítala som že by už mala silnieť a keď nesilnie tak nie je niečo dobre. Máte prosím niekto skúsenosť že čiarka zosilnela až o niečo neskôr ? Pozitívne mi ukazovali mama testy a in time, pepino testy mi ani čiarku neukazovali. Prvá foto je mama test z utorka a tri testy sú zo včera. Je to náš prvý pokus, tak je to všetko nové a mätúce a zisťujem ešte ako to všetko funguje. Ďakujem vopred všetkým za rady.

Slabá čiarka na tehotenskom testeSlabá čiarka na tehotenskom teste
vlachienka
3. okt 2025

Prečo nepočkáte dovtedy, kým vám nebude meškať menzes a potom si nespravíte test?

domi100
autor
3. okt 2025
@vlachienka

Prečo nepočkáte dovtedy, kým vám nebude meškať menzes a potom si nespravíte test?

@vlachienka Mešká mi už dva dni, a dnes bola čiarka stále slabá

dianka3
3. okt 2025

@domi100 Žiaľ mala si biochemické tehotenstvo čochvíľa prijde menzes

malinka158
3. okt 2025

Ja som mala tiez slabe ciarky na testoch. U mna HCG stupalo pomalicky. V 8.tt to skoncilo potratom

malinka158
3. okt 2025

Ale zase niektore baby tu pisali ze mali iba slabe ciarky a tehotenstva mali uspesne.

kristiinaz
3. okt 2025
@domi100

@vlachienka Mešká mi už dva dni, a dnes bola čiarka stále slabá

@domi100 mozno by som skusila iny test.
Napr. Top test z DM obyvajny pruzkovy mi neukazal nic ked uz na rapiclear plastovom som mala krasneho ducha. Testovala som kazdy den , kedze som bola po umelom oplodneni.

vlachienka
3. okt 2025

@domi100 Tak v tom prípade mi je to ľúto, ale z tohto asi nič nebude.

krasneleto
3. okt 2025

najlepsiu odpoved ti povie odber krvi... bohuzial sa mi zda ciarka velmi slaba na uz meskajucu menstruaciu, ale nevieme kedy bola ovu, kedy prislo k oplodneniu ani nic... chod k lekarovi a budes mat jasnejsie

cyneric
3. okt 2025

V prípade že čiarka zostáva slabá, máš dve možnosti: ísť na odber krvi kde ti to zistia na istotu (nerobia to v rámci IVF?), alebo počkať niekoľko dní (pripadne týždeň) a spraviť si test znovu. Držím(e) palce. 🙂

babushkaem
3. okt 2025

a si si ista tou ovulaciou? kamsoke zacali silniet ciarky az na nejaky 10 den po meskani - jednoducho mala ovulaciu neskor. teraz ti neostava nic ine iba cakat, ale teda ist na krv

slawka2208
3. okt 2025

žiaľ toto nevyzerá dobre, pri tehotenstve tie tehotenské testy sú každým dňom silnejšie a silnejšie, ja som mala neskoro ovuláciu ale na 2 deň meškania menzesu som mala už čiarku a na piatky deň meškania už bola druhá čiarka silnejšia ako tá prvá. tieto testy sú stále rovnaké a vyzerá to tak že hcg vôbec nestúpa.

babina_33
3. okt 2025

Pockaj. Ja rozumiem, ze asi velmi chces, aby tie testy boli pozitivne, ale tym, ze si ich budes robit kazdu chvilu to nijak neurychlis. Zistit sa to da jedine z krvi, gynekolog by teraz isto nic aj tak nevidel.

anonym_6fda86
3. okt 2025

a hlavne ak testujes a porovnavas ciarky, drz sa rovnakeho typu a znacky testu 🙏 kazda znacka moze inak farbit, ja odporucam pruzkove dr max 😊 drzim moc paste, aby to vyslo

domi100
autor
2. nov 2025

Ahojte, ďakujem za rady, tak to bolo chemické 😏 ale je tu nový mesiac nový cyklus a dnes ráno testy takto 🤩🤍 Clearblue ukazuje 2-3 ak to nie je dobre vidno.

tramtada31
2. nov 2025
@domi100

Ahojte, ďakujem za rady, tak to bolo chemické 😏 ale je tu nový mesiac nový cyklus a dnes ráno testy takto 🤩🤍 Clearblue ukazuje 2-3 ak to nie je dobre vidno.

@domi100 gratulujem, nech všetko dobre dopadne ❤️

erikag123
25. nov 2025

Ahojte žienky prosim Vás viete mi poradit dnes som si robila test mam 24den cyklu a mrsku mam dostat az 1.decembra vidite tam slabucku ciarku ako ja? Alebo si to uz len namyslam? s priatelom sa snazime takze by som bola velmi stastna ak by sa zadarilo