Slabá čiarka na tehotenskom teste
Ahojte žienky prosim Vás viete mi poradit dnes som si robila test mam 24den cyklu a mrsku mam dostat az 1.decembra vidite tam slabucku ciarku ako ja? Alebo si to uz len namyslam? s priatelom sa snazime takze by som bola velmi stastna ak by sa zadarilo

je to skor kanalik, ale vyskusaj o dva dni ci bude silniet, drzim palce
Dnes je 25.11 a kde je 1.12. Mešká ms?
Ja nechápem na čo vopred týždeň vopred testovať. Dobre že nie od styku testujete
je to skor kanalik, ale vyskusaj o dva dni ci bude silniet, drzim palce
@krasneleto nasvietene s bleskom..moze kanalik takto svietit? skusim za par dni nech mam istotu dakujem za odpoved❤️
@krasneleto nasvietene s bleskom..moze kanalik takto svietit? skusim za par dni nech mam istotu dakujem za odpoved❤️
Ja nechápem na čo vopred týždeň vopred testovať. Dobre že nie od styku testujete
@anonym_8ae8f6 no ja som mala skor ovulku tento mesiac tak preto som uz “nedockava” prsia ma bolia tak inak ako obvykle jemne pichanie v podbrusku mam a mliecny vytok ktory tiez nezvyknem bezne mavat..preto som skusila testovat ale pockam do ms
Podľa mňa to bude čiarka
@anonym_8ae8f6 každá sme iná nemusíte hned útočiť.
@anonym_8ae8f6 každá sme iná nemusíte hned útočiť.
@ja200223 neutočím len nechápem ma čo tak skoro testovať a potom su smutné že to bolo biochemické
😍jasna čiarka držím palce
Ahoj,
Ja som na tomto teste mala rovnakú čiarku, ak nie ešte slabšiu a som tehotná 😊
Tak držím palce, za mňa sú toto najlepšie testy.

Vidim. Skús o dva dni🙂