icon

Slabá čiarka na tehotenskom teste po šiestich dňoch

24. apr 2025

Ahojte baby, prosim vas ciarky mi obden trolinka zosilnela, test je z ranneho mocu rapiclear. Nie je toto ale prislaba ciarka na 6.den po vynechani? Mate nejaku skusenost? Dakujem

Slabá čiarka na tehotenskom teste po šiestich dňoch
maryetta
24. apr 2025

No zalezi ci vies presne kedy bola ovu... ja som mala takto na 5.den meskania vecer

ivik4
24. apr 2025

My nevieme kedy si mala ovulaciu. Ja som na 6den od meskania ziadnu druhu ciarku ani len nemala a tehotna som bola ( kazde tehotenstvo). Inak toto az taka slaba ciarka fakt nieje

autor
24. apr 2025
@maryetta

No zalezi ci vies presne kedy bola ovu... ja som mala takto na 5.den meskania vecer

@maryetta zlata vdaka, isli sme mimo ovu a aj tak sme otehotneli, cakame 3. momentalne, no predosle 2 tehu si uz nepamatam ako silne boli ani kedy som si robila. Viem, ze zavisi od vysky hcg a to ma kazda ine. Ja som mala v 1.den meskania 1.dieta take silne kolajnice, ze toto ma trocha vyplasilo. No hcg mi s 1. namerali cez 10.000 v 5tt...to bol extrem. Ale dalej si uz moc nepamatam, preto som vdacna za skusenosti so slabsimi ciarkami, mam strach

autor
24. apr 2025
@ivik4

My nevieme kedy si mala ovulaciu. Ja som na 6den od meskania ziadnu druhu ciarku ani len nemala a tehotna som bola ( kazde tehotenstvo). Inak toto az taka slaba ciarka fakt nieje

@ivik4 dakujem, troska ma to upokojilo. Ovu jedine podla kalendara...na co sa moc nespolieham mala byt 2-3. april, MS 20.3. posledna

maryetta
24. apr 2025

Stacilo ze ovu bola nejako posunuta... uvidis. Vsetko chce cas 😉
Ja som pri prvom mala dlho slabe ciarky. To som ani neriesila 😂ale tam som mala celkovo cyklus rozhadzany. Resp nepravidelny.

autor
24. apr 2025
@maryetta

Stacilo ze ovu bola nejako posunuta... uvidis. Vsetko chce cas 😉
Ja som pri prvom mala dlho slabe ciarky. To som ani neriesila 😂ale tam som mala celkovo cyklus rozhadzany. Resp nepravidelny.

@maryetta velmi ti dakujem za skusenost. Snad to bude u nas ok.