icon

Slabá čiarka na teste: Čo to znamená?

5. feb 2025

Chcem sa spýtať mamiciek co už deti majú, je tento test pozitívny aj keď je čiarka taka slabá?
Priateľ bol v tom ze deti asi nemôže mať, tak sme ani nedufali, menzes mam mat až cca o 10 dní, nevyznám sa ci to už môže ukázať alebo nie, preto sa pytam ..na fotke som kúsok ubrala jas,lebo to nevidno tak ako nazivo

Slabá čiarka na teste: Čo to znamená?Slabá čiarka na teste: Čo to znamená?
Strana
z2
stellariaaquatica
5. feb 2025

Keď uberies jas, skresľuje to fotku. Keď ti ani nemeska, je jasné negat

lienka9
5. feb 2025

Ja tam tu ciarku vidim,ale 10dni do ms je strasne vela..tesruj ked ti bude meskat

autor
5. feb 2025

@stellariaaquatica
Takto je keď neuberiem.. zatiaľ mi ešte prísť nemali, tak neviem, len som bola zvedavá.. ale je to slabá čiara takže ja si myslím ze by tiež bola čiarka silnejšia

autor
5. feb 2025

@lienka9 skúsim počkať a uvidím.. ide o to ze beriem na tetaniu lieky a raz mi spomínal lekár,že tehotne by nemali,ale počkám a ak bude meškať sa objednam

katariiinkaa
5. feb 2025

Vieš kedy presne si mala ovuláciu? Myslím či to máš reálne odsledované, nie podľa appky v mobile.

hipuska
5. feb 2025

Bobuzial, všetko budú len dohady. Treba proste len čakať....

autor
5. feb 2025

@katariiinkaa to nie žiaľ, spravila som test len tak, lebo som mala zvláštne bolesti v bruchu a kvôli tým liekom som sa len chcela uistiť.. nemám to žiaľ odstreďovania, takže asi počkám a uvidim

andrea_82
5. feb 2025

Je to zafarbene do ruzova alebo do seda? Podla mna to bude skor len kanalik, 10 dni do MS je este veeeelmi zavcasu.

katariiinkaa
5. feb 2025

tak potom jedine že bola ovulácia skôr a nemáš tým pádom 10 dní do ms, nakoľko príchod ďalšej ms záleží od termínu ovulácie. Skoršia ovulácia = skoršia ms. Tým pádom sú to naozaj iba dohady zatiaľ.. Skús o 2-3 dni zopakovať a uvidíš či bude tmavnúť. Potom to už bude jasné 🙂 držím palce

autor
5. feb 2025

@katariiinkaa ďakujem za vysvetlenie,skúsim. Ďakujeme pekne 🙂

arianna25
5. feb 2025

Skôr kanálik, mne takýto test ukázal kanálik. Počkaj do ms a testni

bambulka711
5. feb 2025

Za mňa je to pekná ružová čiarka, ale tiež sa prikláňam ku @katariiinkaa, že ovulácia bola isto skôr tým pádom. Skúsila by som ešte zajtra/pozajtra.

sharonka7
6. feb 2025

Takúto istú čiarku som pred mesiacom mala aj ja :D už som v 7mom tyzdni :D jupii

magic08
6. feb 2025

no neviem, ale jedina vidim ciarku do ruzova? len mi nesedí k tej čiarke tych 10 dni do ms. Jedine ze by si mala ovulaciu skôr. no neostava nic, len počkať 2 dni a testnut znova

ysseba
6. feb 2025

Môže to byť aj falošná čiarka ale aj reálna čiarka. Pomohla som, že? 😂 Vyskúšaj si spraviť test za dva dni a ak bude silnejšia, tak si tehotná. Mňa ale zaujalo, že ako si priateľ samodiagnostikoval že "asi nemôže mať deti" 😀 Nuž... Niekto ku tomu potrebuje dlhé štúdium a rôzne vyšetrovacie a laboratórne metódy a niekto si povie, že je asi neplodný a vybavené, nerieši 😀

autor
6. feb 2025

@ysseba píšem len ze bol v tom,čiže myslel si, keďže dávnejšie sme sa už aj snažili, a nič, a mne lekár povedal ze som zdravotne ok, takže si to len mysli.. skúsim ak by ms neprišla. Už tých pár dní vydrzim

autor
6. feb 2025

@sharonka7 jeeej gratulujem ti 🥰 nech ste zdrave

autor
6. feb 2025

Zdraví * 🙂

sharonka7
6. feb 2025

Ďakujem krásne, podobne! Predpokladám, že to je chcené tehu, tak nech to všetko krásne vyjde 😍

lami201020
9. feb 2025

Ja mam nieco podobné … zevraj uz ciarka mala byt pekne vyrazna ale ja neviem .. teraz zacinam mat strach ci som alebo nie som tehotna … :(

autor
10. feb 2025

@lami201020 no mne vôbec nesilnie, a to som si robila z ranného moču, takže asi sú to zas duchovia a už si ani nejdem robiť ani sa zbytočne tešiť .
Ale vašu čiarku tam vidím veľmi pekne

magic08
10. feb 2025

na tom teste z 5.2 a dalsim nie je ziadny rozdiel?

autor
10. feb 2025

@magic08 toto je ďalší, je to cca výsledok po 4 min, len som ho chytila za stred omylom ako som ukazovala mužovi, a zaspinil sa.. ale odvtedy keď som robila zas dnes, lebo doktor povedal ze každým dňom by malo silniet, to je stále rovnaké, odvtedy nie je silnejsie

martul
10. feb 2025

absolútne negatívny, je tam len jedna čiarka, tá druhá tenká neoznačuje tehotenstvo..

autor
10. feb 2025

@martul aj ja som si myslela,ze vôbec niesu rovnake

lami201020
10. feb 2025

Moj gynekolog povedal ze keby som tehotna tak ciarka ma byt pekne vyrazna ako prva ..pri tom videl vak a chce to sledovat ..tak ja uz neviem..🙈ja si myslim ze ta ciarka tam je ..len chcem aj nazor inych zien ktore maju skusenost ..na kolko ja skusenost nemam

bambulka711
10. feb 2025

@lami201020 čiarka nemusí byť hneď úplne výrazná, ale mala by tmavnúť postupne. Testy robené každé ráno od 10dpo.

lami201020
10. feb 2025

@bambulka711 ja suhlasim s vami .. len ked uz gynekolog povie ze druha diarka ma byt vyrazna ako prva tak ja uz neviem .. a myslim si ze ciarka vyzera vyraznejsie oproti soboty (pozrite moj profil.)

bambulka711
10. feb 2025

@lami201020 závisí, koľko je od ovulácie. Koľko mešká menzes?

lami201020
10. feb 2025

@bambulka711 menstruaciu som nemala .. z 31.1 na 1.2. Som mala spinenie

Strana
z2