Slabá čiarka na teste po menštruácii
Zdravim zienky zakladam
Tuto temu aj pre baby ktore boli / su v podobnej situacii snazia sa nieco vygooglit ( tak ako ja 😃) no nic nenasli
Menstruaciu som mala 6 septembra a predtym 6 augusta cize v septembri prisla ms na cas pred menstruaciu som si ale robila tehu test nakolko sa o male snazime a mala
Som duchov na roznych znackach no ms prisla trvala 5 dni a nebola silna ani uplne slaba v priebehu dna spinenie potom pri utreti krv a tak sa to striedalo.. po menstruacii asi tyzden od skoncenia mam zase // su slabe ale su tam.. viem moze to byt biochemicke mimomaternicove alebo mozno uplne nic…🤷♀️ Na krv som objednana az 28.9
Stalo sa to aj vam ako to dopadlo?? Zdrave tehu som uplne vylucila nakolko posledny sex sme mali cca 24 augusta.. mam pcos 3 vklady 1 jedna inseminacia neuspesna … nic pozitivne uz ani necakam 😒
no potesia aj dobre spravy nemam ziadne priznaky obcas Ma pobolieva v podbrusku nic strasna silne a obcas sa citim byt nafuknuta .. asi len tolko
skuste prispiet aj vy
Som zvedava aku mate skusenost mozno to pomoze nie len mne ale aj ostatnym tesim sa na vase odpovede / pribehy / skusenosti
😍
@pellka no ono by pri biochemickom čiarka nesilnela, pri mimomaternicovom ano, druhá vec je že testuješ rôznymi značkami, takže to nemôžeš porovnať.O to viac by som šla hneď dnes do doktora, ak ti nedá tvoj termín, tak pohotovosť.Krvácanie v tehotenstve nie je normálne a vo veľa prípadoch to naznačuje problém.
Vieš o tom, že rozhodujúca je tá zvislá čiarka? Má tam byť pekné +
Tak baby dnes rano… negativny… uz teda malilinky duch tam Je … ale to preto ze mam fakt citlivy test…
6.3 mIU/mL A vraj ten zachyti male mnozstvo hcg tak preto rano vcera som Mala este peknu ciarku ale dnes fakt len tienik inak tieto testy nemaju ziadne .. kanaliky ani nic podobne zamna top test na trhu.. ktoremu 100% verim
Chcem sa spytat pri Mimomaternicovom tehu je mozne ze by som mala uz negativny test alebo aby slabol?? Citala som ze … aj pri mimomaternicovom je normalne pozitivny kedze zo zaciatku sa to tehu javi ako normalne..

@pellka ahoj, ja nemám skúsenosť, ale snažila by som sa ísť čo najskôr, aby vylúčili mimomaternicove, keď si mala posledný sex 28.augusta, už sa to určite bude dať potvrdiť/vylúčiť na sone