icon

Slabá čiarka na teste: Potvrďte viditeľnosť prosím!

misula331
1. feb 2025

Pekný deň prajem..Viem, že je tu veľa takýchto diskusii, len som sa chcela opýtať ci tam vidíte aj vy druhu slabučku čiarku alebo už mám nejaké vidiny. Vopred ďakujem za odpoveď 😊

Slabá čiarka na teste: Potvrďte viditeľnosť prosím!
luteam
1. feb 2025

@misula331 ahoj ja vidim slabucku ciarku

rebi789
1. feb 2025

@misula331 slabučko ale ano

nika_val
1. feb 2025

@misula331 slabo a takže rozoznať či je ružová alebo sivá (kanálik)
Koľko dpo si ?

beeruska555
1. feb 2025

Áno je tam ❤️

zoginka
1. feb 2025

Čo myslite ?

nika_val
1. feb 2025

@zoginka koľko dní dpo si ? Podla toho záleží

zoginka
1. feb 2025

@nika_val 9 dni

nika_val
1. feb 2025

@zoginka to je veľmi skoro testovať
Niečo sa tam črtá ale To môže byť kľudne aj kanálik aj čiarka
50 na 50

zoginka
1. feb 2025

@nika_val áno idem na krv 6.2 bude ako ma byt

misula331
autor
1. feb 2025

@nika_val Ahoj..žiaľ to povedať neviem, keďže mam celkom nepravidelný cyklus.. len mi býva akosi zle a v noci som mala obrovskú potrebu si hneď ráno urobiť test .. a veľmi ma zaujíma ci ju tam vidí aj niekto iný alebo si to len nahováram🙄🙂

hanya1
1. feb 2025

@misula331 aj ja ju vidím 😍

nika_val
1. feb 2025

@misula331
Tak som písala vyššie niečo sa tam črtá ale nie je vidieť či to je ružová čiarka alebo sivá (kanálik)
Takže ťažko povedať 50 na 50 🙈

niekto68
8. feb 2025

Dobry večer, neviem čo si mam o tomto myslieť.. januar bol chaos začala som cvičiť silovo + kardio zmenila stravu brala som tabletky na vecer na spaľovanie tuku ktoré som musela vysadiť lebo mi dost uškodili na žalúdku PS sme mali 18.1 nechránený no nevyvrcholil sa do mna nikdy a ovulaciu som mala od 14.-20.1.. posledné styk sme mali cca 29.1 chránený … v den kedy mi mala prísť menstruacia som asi dostala vírus hnackovala som bolel ma žalúdok veľmi menstruacia mi meska 6. Den nemam žiadne priznaky ani tehotenstva ani PMS ziadna citlivosť pŕs žiadne vyrážky .. pepino test som si robila 4. Den meškania vyšiel negatívny a tento Phermadoct som si robila dnes a vyšiel ako keby duch no ked na neho zasvietim je skor čiara sivá ako ružová a velmi tenká … nemozem byt tehotna … mohol test ukazat aj nesprávne ? Pretože podľa mna by uz test ukázal jasnú ciarku keby som v tom.. ďakujem

kvietok1990
9. feb 2025

@niekto68 tak skus testovat este o 2 dni a uvidis ci ciarka silnie alebo nie a budes vediet na com si. Mne sa vsak vidi ze aj tento test je pozitivny… 🙂

niekto68
9. feb 2025

@kvietok1990 nedalo mi to a spravila som si ho z ranného moču ale pepino citlivejší a vyšiel negatívny ani duch ani náznak nic skusim si este jeden spraviť o 2 dni a ked bude negatívny tak super, mozno ten pharmadoct na teste bol len odpor kedze ukázalo to až po hodine cca teraz som pozrela presne ako som mala …

nika_val
9. feb 2025

@niekto68 tak keď ti tu čiarku na tom teste predtým ukázalo až hodinu po testovaní to je úplne nespoľahlivý výsledok. Všetky testy sa majú odpočítavať od 3-5 minút.
Všetko čo ukáže potom je už neplatné.

niekto68
9. feb 2025

@nika_val ďakujem za odpoveď🙏tiež som na tom trvala ale radsej som sa opytala

nika_val
9. feb 2025

@niekto68 menštruácia ti môže meškať aj všetkými tými zmenami čo si urobila
Cvičenie, zmena stravy
Veľa žien keď začne cvičiť tak kvalitnejšie a zrazu tak na nejakú dobu aj stratí menštruáciu...
Ak ti bude meškať 7-10 dní určite smer gynekológ
On ti povie dôvod, prípadne pichne vyvolavačku