Slabá testovacia čiarka v 17 dní po ovulácii
Ahojte. Som 17 dpo a toto je tehotensky test (mamatest) z dnešného rána. Nie je čiarka príliš slabá? Čakala som, že keď bude menzes meškať tri dni tak testovacia čiarka bude oveľa silnejšia, rovnaká ako kontrolná. Ovuláciu mám potvrdenú ovulačnými testami, takze nemohla byť posunutá. Mali ste to niekto takto a bolo všetko v poriadku alebo sa radšej netešit? Ďakujem.

Ved je pozitívna, mohla si mat posunutú ovu alebo embryo mohlo neskôr zahniezdiť. Nerieš farbu intenzitu je to pozitív
Zaujimave pri com vsetkom si ludia dokazu nastavit ocakavania tak,ze aj pri radostnej udalosti dokazu citit stipku sklamania a kazit si to.Nie,je presne taky ako ma 17 dpo vyzerat,je krasne intenzivny.
Zaujimave pri com vsetkom si ludia dokazu nastavit ocakavania tak,ze aj pri radostnej udalosti dokazu citit stipku sklamania a kazit si to.Nie,je presne taky ako ma 17 dpo vyzerat,je krasne intenzivny.
@maminkadeticiek nikdy nevieš, čo môže mať žena za sebou… ak je napr po opakovaných potratoch, tak áno, môže analyzovať aj čiarku na teste. A nie je to o tom, že človek by si to chcel kaziť, to mi ver.
Čiarka je ok. Väčšinou až tak 20-22 dpo bývajú rovnaké ako kontrolná (samozrejme je to individuálne)
Toto je moj test z 15 DPO 🙂 aktualne som uz 30tt. Tvoja ciarka je uplne v pohode 😘
@ar3m1s Hodnota HCG predsa v tehotenstve klesa.
Ci je alebo nie je to prosperujúce tehotenstvo ti už len potvrdí lekár a nie testy 🙄
@ar3m1s Hodnota HCG predsa v tehotenstve klesa.
@maminkadeticiek super :D a to som nemohla pridat moj test z 15DPO?
ale prosim ta, tu sa zeny vytesuju z neexistujucej ciarky na fotke, ktora bola prehnana kadejakymi filtrami -- ty mas krasne pozitivny test, blahozelam ti 🙂
Aj ja som mala podobné gratulujem 🙂❤️

Veď toto je krásne pozitívny test 🙂