icon

Slabá testovacia čiarka v 17 dní po ovulácii

24. máj 2025

Ahojte. Som 17 dpo a toto je tehotensky test (mamatest) z dnešného rána. Nie je čiarka príliš slabá? Čakala som, že keď bude menzes meškať tri dni tak testovacia čiarka bude oveľa silnejšia, rovnaká ako kontrolná. Ovuláciu mám potvrdenú ovulačnými testami, takze nemohla byť posunutá. Mali ste to niekto takto a bolo všetko v poriadku alebo sa radšej netešit? Ďakujem.

Slabá testovacia čiarka v 17 dní po ovulácii
naty_123
24. máj 2025

Veď toto je krásne pozitívny test 🙂

stellarstar
24. máj 2025

Ved je pozitívna, mohla si mat posunutú ovu alebo embryo mohlo neskôr zahniezdiť. Nerieš farbu intenzitu je to pozitív

maminkadeticiek
24. máj 2025

Zaujimave pri com vsetkom si ludia dokazu nastavit ocakavania tak,ze aj pri radostnej udalosti dokazu citit stipku sklamania a kazit si to.Nie,je presne taky ako ma 17 dpo vyzerat,je krasne intenzivny.

lucka27391
24. máj 2025
@maminkadeticiek

Zaujimave pri com vsetkom si ludia dokazu nastavit ocakavania tak,ze aj pri radostnej udalosti dokazu citit stipku sklamania a kazit si to.Nie,je presne taky ako ma 17 dpo vyzerat,je krasne intenzivny.

@maminkadeticiek nikdy nevieš, čo môže mať žena za sebou… ak je napr po opakovaných potratoch, tak áno, môže analyzovať aj čiarku na teste. A nie je to o tom, že človek by si to chcel kaziť, to mi ver.

dixitka
24. máj 2025

Čiarka je ok. Väčšinou až tak 20-22 dpo bývajú rovnaké ako kontrolná (samozrejme je to individuálne)

ar3m1s
24. máj 2025

Toto je moj test z 15 DPO 🙂 aktualne som uz 30tt. Tvoja ciarka je uplne v pohode 😘

maminkadeticiek
24. máj 2025
@ar3m1s

Toto je moj test z 15 DPO 🙂 aktualne som uz 30tt. Tvoja ciarka je uplne v pohode 😘

@ar3m1s Hodnota HCG predsa v tehotenstve klesa.

bambieblue
24. máj 2025

Ci je alebo nie je to prosperujúce tehotenstvo ti už len potvrdí lekár a nie testy 🙄

smejka200
24. máj 2025

Pripnem sa tu dnes som 10dpo a skúsila som spraviť test je tam druha slabá čiarka či si len namýšľam?

zanzilady
24. máj 2025
@smejka200

Pripnem sa tu dnes som 10dpo a skúsila som spraviť test je tam druha slabá čiarka či si len namýšľam?

@smejka200 je to tam 🙂 ja som mala tiež takú slabucku. A @autorka moje sú slunicko 🙂 tak si kľudne porovnaj

smejka200
24. máj 2025
@zanzilady

@smejka200 je to tam 🙂 ja som mala tiež takú slabucku. A @autorka moje sú slunicko 🙂 tak si kľudne porovnaj

@zanzilady krasne zachytené tie rozdiely ako to stúpa ja skúsim pondelok až a porovnám a gratulujem vám 🥰

zanzilady
24. máj 2025
@smejka200

@zanzilady krasne zachytené tie rozdiely ako to stúpa ja skúsim pondelok až a porovnám a gratulujem vám 🥰

@smejka200 ďakujem 🙂 držím palce 🥹daj vedieť potom

ar3m1s
24. máj 2025
@maminkadeticiek

@ar3m1s Hodnota HCG predsa v tehotenstve klesa.

@maminkadeticiek super :D a to som nemohla pridat moj test z 15DPO?

lila246
24. máj 2025

ale prosim ta, tu sa zeny vytesuju z neexistujucej ciarky na fotke, ktora bola prehnana kadejakymi filtrami -- ty mas krasne pozitivny test, blahozelam ti 🙂

arninka
25. máj 2025

Aj ja som mala podobné gratulujem 🙂❤️

smejka200
26. máj 2025
@zanzilady

@smejka200 ďakujem 🙂 držím palce 🥹daj vedieť potom

@zanzilady dnes ráno som robila to mám 12dpo a už mám riadne koľajnice 😍

zanzilady
26. máj 2025
@smejka200

@zanzilady dnes ráno som robila to mám 12dpo a už mám riadne koľajnice 😍