icon

Slabšia čiarka na tehotenskom teste

2. máj 2025

Ahojte babi,včera sme mali pohlavný styk a dnes ráno som mala slabšiu čiarku na tehu teste ako pred 2 dňami môže to byť zo “zriedeného” moču alebo sa mám obávať ?:( prikladám foto prvý test je robený v stredu a druhý dnes ráno

Slabšia čiarka na tehotenskom testeSlabšia čiarka na tehotenskom teste
majamat
2. máj 2025

moze to bt aj zo zriedeneho mocu.
moznosti su aj pri zdravom tehu, ale teda cas ukaze, ci sa neico deje,a lebo nie.

dianka3
2. máj 2025

Nemyslím si že pri tak silnom teste a ešte dva dni po máš slabší test zo zriedeneho moču .Predpokladám že si už po termíne a test by ti.mal vijst zakaždým taky tmavý ako pri prvej foto. Hcg stále stúpa a nezáleží na tom viac piješ. Ja som chodila skoro každú hodinu na wcko keď som bola tehotná lebo som denne aj 3 a pol litra vypila a v test som mala rovnako silný a to som si urobila 3 testy inej značky na potvrdenie a nie z toho istého moču a boli rovnako silné čiarky. Skús o 2 dni otestovať ešte raz s rovnakým testom

majamat
2. máj 2025
@dianka3

Nemyslím si že pri tak silnom teste a ešte dva dni po máš slabší test zo zriedeneho moču .Predpokladám že si už po termíne a test by ti.mal vijst zakaždým taky tmavý ako pri prvej foto. Hcg stále stúpa a nezáleží na tom viac piješ. Ja som chodila skoro každú hodinu na wcko keď som bola tehotná lebo som denne aj 3 a pol litra vypila a v test som mala rovnako silný a to som si urobila 3 testy inej značky na potvrdenie a nie z toho istého moču a boli rovnako silné čiarky. Skús o 2 dni otestovať ešte raz s rovnakým testom

@dianka3 na zaciatku este hcg nemusi byt vela, ak 1x mala moc husty a hoci nebola hladina vysoka, vdaka hustemu mocu jej ukazal velmisilnu ciarku a teraz sa stal opak, ze je moc rozdriedeny, aj napriek zvysujucej sa hladine, moze byt slabsi.

nehovorim, ez je to taok naisto, ale je tu aj tato moznost.
na 100% sa tvrdit neda, ze to nie je ok.

pri takom biochemickom ciarky tatuto silu vacsinou nedosiahnu,

AUTORKA. este by ma zaujimalo, ako si na tom s ms? meska ti? a kolko?

autor
2. máj 2025
@majamat

@dianka3 na zaciatku este hcg nemusi byt vela, ak 1x mala moc husty a hoci nebola hladina vysoka, vdaka hustemu mocu jej ukazal velmisilnu ciarku a teraz sa stal opak, ze je moc rozdriedeny, aj napriek zvysujucej sa hladine, moze byt slabsi.

nehovorim, ez je to taok naisto, ale je tu aj tato moznost.
na 100% sa tvrdit neda, ze to nie je ok.

pri takom biochemickom ciarky tatuto silu vacsinou nedosiahnu,

AUTORKA. este by ma zaujimalo, ako si na tom s ms? meska ti? a kolko?

@majamat mešká 9 dní 🙂

majamat
2. máj 2025

to uz je pekne meskanie, ak mas obavy, chod za gyn, nech ta vysetri. to uz by mohol byt aj 6tt.

terezitta
6. máj 2025

Pekný deň,
dnes ráno ale nie z prvého ranného moču som si robila Top test. Je to pozitívny výsledok, alebo môže ísť o prípadný kanálik či falošne pozitívny výsledok. Menštruácia mi ešte nemešká. Vopred ďakujem. Ospravedlňujem sa, že vkladám otázku do cudzieho fóra, ale je ich tu podobných tak veľa, že som nechcela vytvárať ďalšie osobitné.