icon

Slabšie tehotenské testy v 5. týždni

marcika12
21. júl 2025

Ahojte potrebujem poradiť dneska by som mala byť 40DC, MS mešká 12 dní , pridávam fotky testov , len sa mne zdá že by slabol ? Robila som ešte 15.07 digitálny clear blue a vyšlo mi 2-3 tak by som mala byť 4-5 tt ale už prešiel skoro týždeň , a podla poslednej MS 5TT 4D , ráno robím test a je slabší samozrejme čiarka tam je vždy len slabšia ako poobede alebo ku večeru , viem že si robím stresy som už objednaná ku gynekológovi ale neviem tomu uveriť a bolo by to vytúžené , žiadne príznaky ako také nemám okrem bieleho výtoku a občas mám citlivé bradavky , a sem tam ma pichá okolo maternice a vaječníkov , ma 5TT by nemali byť silnejšie testy ? ďakujem za rady

Slabšie tehotenské testy v 5. týždni
petamich
21. júl 2025

Porovnavat testy inych znaciek nedava zmysel, kazda znacka ma ine mnozstvo farbiva. Kazdopadne mne sa nezda, ze slabne. Drzim paste

anonym_534fc7
21. júl 2025

@marcika12 mne sa tiež zdá slabší

petamich
21. júl 2025
@anonym_534fc7

@marcika12 mne sa tiež zdá slabší

@anonym_534fc7 oproti comu? ked tie predchadzajuce testy su inej znacky, co s cim porovnavame? to len, aby sa autorka este viac nevydesila, lebo vyzera, ze uz aj je celkom v strese 🙂

evinku
21. júl 2025

@marcika12 najlepšie čo urobíte, je ísť k. Lekárovi.. Tie porovnávania a vypočítavanie aj tak k ničomu nevedú... Doktor pozrie, vezme krv, pripadne urobí sono a určí ci ide o tehotenstvo a aj konkrétny týždeň povie... Držím palce 🤞

marcika12
autor
21. júl 2025
@petamich

Porovnavat testy inych znaciek nedava zmysel, kazda znacka ma ine mnozstvo farbiva. Kazdopadne mne sa nezda, ze slabne. Drzim paste

@petamich ďakujem 🥰

marcika12
autor
21. júl 2025
@evinku

@marcika12 najlepšie čo urobíte, je ísť k. Lekárovi.. Tie porovnávania a vypočítavanie aj tak k ničomu nevedú... Doktor pozrie, vezme krv, pripadne urobí sono a určí ci ide o tehotenstvo a aj konkrétny týždeň povie... Držím palce 🤞

@evinku ďakujem 🥰

kitycat
21. júl 2025

Neprehanaj to.

Co chces robit nasledujucich 35 tyzdnov a potom dalsie roky?

olivieraa
21. júl 2025

Ahoj, podla mna je to uplne v poriadku. Ten posledny test mas pepino, na tom som nikdy taku silnu ciarku ani nevidela a to som testovala aj tyzden po vynechani 🙂

olivieraa
21. júl 2025

Vsetky z rovnakeho mocu.. tyzden po vynechani.. tie silne su mamatesty

modratrixie
21. júl 2025

@marcika12 zbytočne sa stresuješ - ja som v rovnakom stave ako ty mešká mi 11 dní a testy mám pozitívne so slabími čiarkami, posledný som si urobila 5 dní meškania (prikladám foto posledného) a od vtedy si testy nerobím, na čo sa stresovať? Vydrž kedy ideš k doktorovi ? Ja 30. a moje príznaky : biely výtok, bolesti brucha, vaječníkov, nevoľnosť pri pohybe, bolesti bradaviek ale hlavne večer, ak chceš napíš budeme čakať spolu 😀💪

krasneleto
22. júl 2025

nerozumiem porovnavaniu inych testov... a vobec... naco je to dobre? ved mas // a ostatne uz nie je v tvojich rukach...

marcika12
autor
22. júl 2025

@marcika12 tak ahojte dr.vylucil mimomaternicove je všetko v poriadku maličké už bolo vidieť na sone je ešte veľmi malinké 🥰 som cca 4tt