Slabšie tehotenské testy v 5. týždni
Ahojte potrebujem poradiť dneska by som mala byť 40DC, MS mešká 12 dní , pridávam fotky testov , len sa mne zdá že by slabol ? Robila som ešte 15.07 digitálny clear blue a vyšlo mi 2-3 tak by som mala byť 4-5 tt ale už prešiel skoro týždeň , a podla poslednej MS 5TT 4D , ráno robím test a je slabší samozrejme čiarka tam je vždy len slabšia ako poobede alebo ku večeru , viem že si robím stresy som už objednaná ku gynekológovi ale neviem tomu uveriť a bolo by to vytúžené , žiadne príznaky ako také nemám okrem bieleho výtoku a občas mám citlivé bradavky , a sem tam ma pichá okolo maternice a vaječníkov , ma 5TT by nemali byť silnejšie testy ? ďakujem za rady

@marcika12 mne sa tiež zdá slabší
Neprehanaj to.
Co chces robit nasledujucich 35 tyzdnov a potom dalsie roky?
Ahoj, podla mna je to uplne v poriadku. Ten posledny test mas pepino, na tom som nikdy taku silnu ciarku ani nevidela a to som testovala aj tyzden po vynechani 🙂
@marcika12 zbytočne sa stresuješ - ja som v rovnakom stave ako ty mešká mi 11 dní a testy mám pozitívne so slabími čiarkami, posledný som si urobila 5 dní meškania (prikladám foto posledného) a od vtedy si testy nerobím, na čo sa stresovať? Vydrž kedy ideš k doktorovi ? Ja 30. a moje príznaky : biely výtok, bolesti brucha, vaječníkov, nevoľnosť pri pohybe, bolesti bradaviek ale hlavne večer, ak chceš napíš budeme čakať spolu 😀💪
nerozumiem porovnavaniu inych testov... a vobec... naco je to dobre? ved mas // a ostatne uz nie je v tvojich rukach...

Porovnavat testy inych znaciek nedava zmysel, kazda znacka ma ine mnozstvo farbiva. Kazdopadne mne sa nezda, ze slabne. Drzim paste