Snažíme sa o dieťa. Je to tam?
Na tejto fotke dve čiarky nevidím, ale tak je to rozmazané
@baby26 ja vidím že sa niečo rysuje ale skús lepšiu foto je to rozmazané
odporucam precitat navod a potom robit test....nie tu na koniku sa pytat....kazda druha tema o tom istom
@sadika presne tak. Ved spravim test podla navodu, vidim 1 alebo 2 ciarky a hotovo. Nie milion tem o tom istom
Áno, je to tam
Preco zakladas dalsiu temu? 🤦♀️
Gratulujem😊
Ja zas nerozumiem načo niektoré ženy otvárajú diskusie, ktoré sa im nepáčia a dajú si tú námahu napísať úplne zbytočný komentár, ktorý zakladateľke vôbec nič nedá 🤦🤷
@baby26 je to rozmazané ale tuším , že čosi tam je 🙂
@baby26 je tam jasna ciarka a aj na takej rozmazanej fotke ju je jasne vidiet. Ak ju niekto nevidi, dajte si vysetrit zrak. Gratulujem! 🙂
Ja tiez vidim druhu;)
ako povedala by som to tak, ze podla mna tam nejaky ten dusik je, no pre istotu, by som sa este pretestovala, alebo skusila pouzit inu znacku testu
Asi z toho nic nebude,druhy test negativny
@baby26 nestrácajte nádej,čosi sa tam črtá 😉.....ak si viac dnes pila a robila znovu test, nemuselo sa ti na ňom nič ukázať....testuj ráno,držím palce 😉
Nic z toho nebude,test som mala negativny teraz rano.
Hm škoda no, tak treba ďalej skúšať 🙂 Držím palce
@baby26 jednoznacne pozitívne
@baby24 vidim len kanálik .. taká šedá ciarka ktora je ukončená.. skus o pár dni znovu, z ranneho moču kolko s dc?
@klaudia_kaja nepravidelný max do 45.Dc dnes som 52.dc
@2018iveta2018 gratulujem 🙂
@2018iveta2018 sprav si z ranného moču
@2018iveta2018 myslím, že neni o čom. Je pozitívny, ja som mala veľmi podobný v deň očakávanej ms. Gratulujem 🌸

@baby26 chcelo by to lepsiu fotku, nie rozmazanu