Som 11 dní po ovulácii a test je snehobiely. Je ešte šanca?
Som 11 DPO (aj 11 dni od posledneho styku)a test snehovobiely. Mam este sancu?
@princeznaaa12345 no posledny styk bol pred 11 dnami okolo ovulacie. Po ovulke mam pobolieval mechur tak som to nesilila.
@princeznaaa12345 a co ked nemala 11 dni sex??? Staci jeden sex v case ovulacie a moze byt tehotna. Tak nechapem, co si na nu vyjela.
Autorka - pockaj, nez ti bude meskat. Este nie je nic stratene. Drzim palce.
Aha, tak to áno, keď sú problémy, tak to netreba siliť
@veronikaszabova ale ja som na ňu nevyjela, iba som sa spýtala 🤷♀️. Človek keď chce dieťa, tak by sa nemal stresovať, rátať plodné a neplodné dni, musí sa dať do kľudu a sexovať pre radosť
@princeznaaa12345 no uprimne tiez mi ten koment neprisiel moc privetivy ale budis. Sex mame pravidelny ale tym ze sa snazime tak si tie plodne dni ratam. Tento mesiac som bola navyse trochu prechladnuta tak ked ma zacal boliet mechur tak sme to stopli.
@veronikaszabova dakujem 😇
Prepáč, že to tak vyznelo, nemyslel som to zle🤦♀️.
A držím ti palce
@princeznaaa12345 v pohode. Ved v tej pisomnej verzii vzdy vsetko inak vyznieva 🙂 a dakujem
Ale ked to nevyjde tak skusim to menej sledovat a neriesit ovulacie
Možno je ešte šanca. Človek nikdy nevie. Treba počkať až po meškajúcej menstruacie a vtedy si robiť test.
@princeznaaa12345 predstav si, že sú aj ľudia, ktorý majú svoje gynekologickú diagnózu ako napr ja a my musíme len stanovené dni, tak nabudúce, prosím, mysli aj na také ako som napr ja. Ono to príde človeku ľúto, keď si niečo takéto prečíta.

11 dní si nemala už sex a chceš otehotnieť?