Som 3 dní od oplodnenia a veľmi ma pichá v podbrušku
moje nervyyyy.......
:D dobre, najskor som sa schuti zasmiala, ale mozno to bolo myslene len na 3. den od nechraneneho styku, nie doslovne tak ako bolo napisane :D
Áno môže to byť znak,že si tehotná,ale aj nemusí
To najskôr zistíš až testom,keď budeš očakávať ms
mozno bola na umelom oplodneni, co je na tom smiesne?
Kolko mas rokov? Snad uz 18... 🙂)
A ak naozaj cakas na toto serioznu odpoved- tisice mali pichanie a boli tehotne, rovnako ako tisice, ktore mali tiez pichanie a neboli tehotne. Mozno az prilis tuzis; a si namyslas priznaky tehotenstva, ktore sa vskutku 3 dni po oplodneni nedaju vyhodnotit ako tehotenstvo. Ani lekar ti nic take nepotvrdi, toboz my. Jedine vestica
Každý sa pomýli zle som sa vyjadrila 3 dny od nechraneneho sexu
Ahojte chcem sa opýtať. Niečo .... Som tehotná od začiatku ako som.zistila že som tehotná má pychanie pod bruchom. ..ale už dva dni zatiaľ nie mám sa obávať ? Alebo to tak býva
Jedna lepsia ako druha 😂😂😂😂😂
@beky1813 dnes je to tu zabava🤣🤣
Neskúsena sa pýta skúsených a aj tak sa budete smiať
@diana1512 krasne vyjadrovanie, fakt hodne buducej matky
@miskamaco co si si zalozila 2 nicky a pises si navzajom?
@janula12345 vsimam 😂
@miskamaco ja beriem spat svoj uplne prvy prispevok blby, tiez ma hned nenapadlo ze su aj ine moznosti 🙂 pichanie, pobolievanie v podbrusku kludne moze signalizovat tehotenstvo, myslim ze je to uplne normalny jav..ale treba si kupit test, hoci asi az o niekolko dni aby nebol vysledok falosne skresleny..a odporucam navsetvu lekara samozrejme
@diana1512 dianka mila, nikto si z teba nerobi srandu. Po prve- ak ta nepicha pocaa teho- to nie je nic zle. Vsetko je v poriadku a nie je dovod na paniku. Ak naozaj sa obavas niecoho- len lekar ti vysetrenim potvrdi, ze je vsetko ako ma byt a maa byt kludna. Nestresuj sa malichernostami pocas tehu. A za druhe, to kto je aky- si sama ukazala svojim vyberanym slovnikom damy. Dakujeme za predstavenie sa.
Ahojte , chcem sa vás opytat . Prvé bábätko som onho prišla kvôli nemocnici a lekarovi ! Nasadil mi antibiotikum na zapal močových ciest a vylúčil tehu . Pritom som bola už 4tt . Vravím nech má posle na hcg nie netreba . Fajn a tal som aj musela dať prec lebo plod sa nevyvíjal od STV tak ako mal . Je tomu cca pól roka 7 mesiacov . Mám nepravidelný cyklus ale ovulácii mám hneď 6 dni po menstruacii . Aj keď je to nepravidelne . Tak teda mali sme s partnerom nechránený sex . Presne na to najplodnejšíe . Otázka na vás 1 bol nechránený styk vtedy bolo plodne . Dnes je 9 . A mna posledné 2 dni možno 3 bolia kríze a raz pravý a raz ľavý vaječník a v strede picha . Neni to dlhodobá bolesť trosku pich a neboli ale kríze mna nikdy tak kríze neboleli ani nie bolesť ale take nepríjemne . BT mám 37,3 . A v podpazuší 37 . Boli má cely človek a neviem čo si mám myslieť , ani nenamyslam si viem vo robí psychika . A nadúvanie ! Niečo neskutočne . Mal niekto s tým skúsenosť a bol tehu ? Alebo ide na mna chrípka 😂😂😂take telo mám na dotyk no proste celé zle a najlepšie na tom je že ja menštruáciu mám dostať podľa minulého mesiaca som mala 21 tak 21 ak že budú meškať tak 1 februára . Celé je to . A výtoky napríklad mám ale take presne ako pri prvom žiadna vonia biele .ziadne svrbenie nič . Neviem buď mám ísť k lekarovi a povedať nech mi nasadí lieky na kríze alebo čakať bojím sa veľmi :/ .
Oprava BT 37,7 v podpazuší 37
Dnes ráno takisto znova 37,7
Možno že mi ľadviny pracujú , lebo chodim na vc malo vody Pijem ale curam ako by som 2 litre vypila . Možno z toho ka fakt neviem píšte že čo abo ja :/
Ďakujem
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
@babo123456 môžeš byt tehu,príznaky na to máš....no to naisto zistíš až o pár týždňov pomocou testu.....
Radšej by som lieky neuzivala na kríže,možno len nejaké homeopatiká proti bolesti alebo lieky,ktoré sa môžu aj v prípade.tehu
@snehuuulienka dakujeeen 🙂
@snehuuulienka

????