icon

Som 6 dní po ovulácii a mám bolesti ako pri menzese. Som tehotná?

user12345
22. jan 2022

Potrebujem radu baby uz som se raz pisala mam 6 DPO mám bolesti ako pri ms včera som mala zvýšenú teplotu bolest krížov bolesti hlavy mam 10 dni do MS ide o uhniezdenie?

Neutočťe hned len potrebujem poradiť

diana999
22. jan 2022

@user12345 posledná veta je trefna, na mieste a hlavne velmi smutná, ale žiaľ ja ti asi nepomôžem

barus26
22. jan 2022

@user12345 uhniezdenie citi malo žien a ak aj, tak väčšinou ako take pichnutie v podbrušku. Podľa mna nejde o uhniezdenie, určite by ti pritom nešlo odpadnúť kríze a nemala by si zvýšenú teplotu a bolesti hlavy

mamina0078
22. jan 2022

@user12345 uhniezdovanie je takmer nemozme citit, nato ci si tehotna je este skoro pockaj tych 10dni a potom si urob test alebo 1-2dni pred MS

mishach
22. jan 2022

@user12345 no ja som mala zvýšenú teplotu cca 37 asi dva týždne a a neskutočne bolesti v podbrušku a v krížoch. Od ovulácie do konca 12tt. Ja som aj spinila. Takže je to individuálne

darling111
22. jan 2022

Ženy píšete tu, že uhniezdenie nie je možné cítiť. A ja som živý príklad toho, že som to cítila! A stalo sa to už druhýkrát! Momentálne som tehotná a presne som si všetko znacila, a uhniezdenie som mala 7.den po styku. Bolo to pichanie cca v strede podbruska, chvíľu doobeda, a chvíľu večer. A test to teraz len potvrdil. Minulý mesiac tiež to isté - hoci nakoniec skončilo ako biochemické. A teraz uvidíme, či sa bude hladina HCG zvyšovať. Ale ženy prosím! Ak ste to vy necítili, neznamená to ze iné nemôžu! Úprimne vám píšem, že je to reálne.

barus26
22. jan 2022

@darling111 a kto tu píše, že je to nemožné ??? ja som písala, že to citi malo ktorá žena a ak to aj citi, tak ako pichnutie.. Tak presne na 8dpo som to cítila aj ja.. Ale aby z toho niekoho bolela hlava ? tak to asi nie, nemyslíš??