Som 6 dní po ovulácii a mám bolesti ako pri menzese. Som tehotná?
Potrebujem radu baby uz som se raz pisala mam 6 DPO mám bolesti ako pri ms včera som mala zvýšenú teplotu bolest krížov bolesti hlavy mam 10 dni do MS ide o uhniezdenie?
Neutočťe hned len potrebujem poradiť
@user12345 uhniezdovanie je takmer nemozme citit, nato ci si tehotna je este skoro pockaj tych 10dni a potom si urob test alebo 1-2dni pred MS
Ženy píšete tu, že uhniezdenie nie je možné cítiť. A ja som živý príklad toho, že som to cítila! A stalo sa to už druhýkrát! Momentálne som tehotná a presne som si všetko znacila, a uhniezdenie som mala 7.den po styku. Bolo to pichanie cca v strede podbruska, chvíľu doobeda, a chvíľu večer. A test to teraz len potvrdil. Minulý mesiac tiež to isté - hoci nakoniec skončilo ako biochemické. A teraz uvidíme, či sa bude hladina HCG zvyšovať. Ale ženy prosím! Ak ste to vy necítili, neznamená to ze iné nemôžu! Úprimne vám píšem, že je to reálne.
@darling111 a kto tu píše, že je to nemožné ??? ja som písala, že to citi malo ktorá žena a ak to aj citi, tak ako pichnutie.. Tak presne na 8dpo som to cítila aj ja.. Ale aby z toho niekoho bolela hlava ? tak to asi nie, nemyslíš??

@user12345 posledná veta je trefna, na mieste a hlavne velmi smutná, ale žiaľ ja ti asi nepomôžem