Som 8 DPO a bolelo ma podbruško. Som v tom?
Ahojte tak ako prvé ak ste si všimli,tak som napísala diskusiu a píšem zas,lebo neviem o tom nič.Ako som napísala menstr som mala 26.2. ovuláciu cca 12/13 a poh styk 8,11.12. Som cca 8DPO a včera večer keď som si ľahla trochu ma bolelo podbruško,a keď som išla na wc tak som mala veľa vytokov 😏. Dneska takýsto boli ako pred menštruáciou ale nesú silné iba tak no dásato bolo to uhniezdovanie už ? Alebo nie menštruáciu čakám 27.3 za vaše názory bisom bola vďačná pekní dník.❤️
@slneq no ak si merias bazalnu teplotu a pouzivas ovulacne pruzky resp. nejakym inym sposobom merias ovulaciu a presne vies, kedy k nej doslo, tak potom ano posunuta ovulacia to nebude 🙂 ja som nikdy nemerala tiez som bola v tom, ze viem kedy ovulujem a otehotnela som tyzden pred tym, ked som si myslela, ze toto je isto ovulacia :D kazdopadne drzim paste 🤞🏻🤞🏻
@petamich Diki priala bisom si mooc bábätko a výtok som mala taký čiri a bolo veľa nikdy som nemala toľko vytokov.Potom keď som si dala ruku 🥵tak na ruku som mala veľa výtokov, ako keby mi priateľ pustil spermie.Potom som išla na wc a za 10 minút som už nemala nič. Neviem nemáte stym skúsenosti???

@slneq moze to byt cokolvek posunuta ovulacia, pred-menstruacne bolesti alebo mozno aj tehotenstvo, v tejto chvili ti to skutocne nikto nepovie