Som 8 DPO a mám zimnicu. Môžem byť tehotná?
Baby stretli ste sa s tym ze od 5 dpo /potvrdena dr./, dnes som 8 dpo ste mali zimnicu avsak teplomer nezaznamena zvysenu teplotu a mali ste biely husty vytok striedavo s mliecnym ako pri ovulke? este som sa s tym nestretla a to som sa nechcela vobec sledovat a zas nieco nad cim dumam 😄 ani testovat sa nechystam skor ako ked bude meskat. Zaujimaju ma vase skusenosti, ak ste ich dali do suvislosti spatne.
@snazilka_bio_mamka tak nic z toho nebolo 🙄
nuž musi ta sklamať.. kazdy mesiac mam taketo priznaky. Taky vytok, ze musim mať vložku, klepe ma zima, smrdi mi vsetko a este ani jedno bábätko nemám.. nesleduj sa. Pockaj ked ti zacne meškať
@snazilka_bio_mamka ved ani ja nemam este ziadne babatko, vysetrenia mame za sebou vsetko Ok a uz rok a 4 mesiac tahame neuspesne.
my rovnako neboj... :( uz som unavena z priznakov a sledovania sa. Tento mesiac sa uz ani nesledujem ani nic, ani testovať nebudem, uz som z toho unavena. Ked to ma prist tak to pride..ale kazdopadne ti drzim palce 🙂
@snazilka_bio_mamka presne ja ze sa nebudem sledovat - nemam tento mesiac cas ale ked mam minutku tak tam vytok hento zima, tak som sa zamyslela. Ale pri mojom stasti mrcha pride ako hodinky. Drzim palce aj ja tebe!
Áno mne bola extrémna zima furt pod paplonom a ešte aj kútik sa mi spravil čo ja nemám vôbec takéto problémy 😄
No ja som tomu neverila ale od 5dpo som mala presne zimnicu. Išla som pre istotu na covid testy lebo však na 5dpo moje telo ešte ani nevie, ze som tehotná a neverila som tomu. A na 10dpo už bola slabá čiarka na teste 🙂 takže ti ostáva len čakať. Držím palce 🙂
@miirka123
@aknamorka22 zajtra budem testovat, stale mrznem bolia ma nechutne krize a som unavena.to sice moze byt pms
Mne sa ešte tak divne motala hlava jeden deň. Aj v noci. Ja som sa vždy smiala keď som si čítala, že ženy pisali, že vedeli už dobrezenie v deň styku, ze sú tehotné. Tak som si sama zo seba robila srandu, ze som už ako oni :D
@aknamorka22 😄 a ja si kazdy mesiac poviem ze uz nebuddm hladat priznaky a vzdy si ma najdu a stale ine a vzdy to je sakra pms syndrom 😄

ano mám s tym skusenost, aj viac mesiacov