icon

Som 9 dní po styku a bolí ma podbruško

sima018
17. nov 2020

Ahojte...uzivam HAK, tento mesiac sa mi menzes spustil hned po uziti poslednej tabletky, co sa mi nikdy nestalo (vecer tabletka, rano zacalo spinenie) v ten den sme mali este pohlavny styk a "nedali si pozor". Teraz je 9.den po styku a cely den ma boli podbrusko ako pred menzesom, mam ruzovy vytok, boli ma hlava a mala som aj zvysenu teplotu. Myslite ze by to mohlo byt uhniezdovanie?

danko85
17. nov 2020

@sima018 kľudne sa môže jednať o ovuláciu, keďže styk bol deň pred MS a je veľmi malá šanca že si mala plodné dni v ten deň, nestresuj sa zbytočne a ak si si není istá, tak o dva týždne zájdi k dr na krv kvôli hcg a budeš to mať najistejsie 🙂

sima018
autor
17. nov 2020

@danko85 dakujem 😊

alzbeta1991
20. nov 2020

@danko85 o akej ovulacii hovoríme ak berie HAK?

danko85
20. nov 2020

@alzbeta1991 to záleží od toho aká to je hak 🙂 kamarátka 2x otehotnela pri hak, ja som mala 2x hak, pri jednej ovulácia bola normálne len zabranovala neviem ako to nazvať "oplodnenemu vajíčku prežiť" a druhá bolo nejaká kombinovaná či aká to pri ktorej k ovulácii nedochádzalo 🙂

alzbeta1991
20. nov 2020

@danko85 HAK je skratka pre hormonálnu antikoncepciu... Takže musí blokovať aj ovulaciu, okrem ďalšich niekoľkých ochrannych prvkov. Pokiaľ nespravila chybu v užívaní tehotenstvo to nebude.