Som ako v druhom stave. Môžem byť tehotná?
Ahojte , chcela by som Vas poprosit o radu,nazor. S manzelom sa pokusame o druhe dietatko. Teraz 9 novembra som mala dostat menstruacia, ktora ale neprisla. V piatok som si urobila test ale bol negativny. Uz 2 tyzdne pred terminom menstruacie sa mi nafuklo brusko aj prsia. Klasika ako pred menzesom,lenze menzes sa nedostavil a ja som nafuknuta 🙂 brusko mam dost velke a vobec nesplaslo. Mozem byt tehotna aj napriek negativnemu testu? ked som cakala prve dieta brusko sa mi zvacsilo az niekedy v 5 mesiaci,a teraz ho mam akoby som bola naozaj v druhom stave. Neviem rozoznat ci mi byva zle kedze som momentalne chora tak sa citim na celkovo na nic. Kedy by som si mala spravit druhy test?poprosim vas o vase nazory co si o tom myslite ?dakujem
zopakuj si test a ak nic, skoc si pre istotu k doktorovi..môzes byt tehotna ale nemusis,...mozno si len prechladena, tak preto ti to meska / pises , ze si chora/,..mozno je to len velka tuzba po babatku...na brusko je este skoro, jedine, ze by si bola uz viac tehotna,hoc si mala minuly mesiac mrchy 😉 / ja som ich mala skoro do stvrteho mesiaca/...pockaj este a ked nic, tak skoc k doktorovi...
"Uz 2 tyzdne pred terminom menstruacie sa mi nafuklo brusko aj prsia" - pokial mas 28 dnovy cyklus, tak to bolo pocas ovulacie, kedy by teoreticky bola najv.sanca otehu...a pocas ovu je take nafuknute brusko a prsia normalne, menzes ti mal prist 9 dnes je 13 pockaj este tyzden a ked nepride menzes, skoc k dr, neminala by som prachy na testy 😀

Ahoj.Podla mna ti menzes moze meskat aj kvoli chorobe...osobne sa mi stalo ze ked som bola chora tak mi menzes meskal.Ale najistejsie bude urcite navstivit svojho gynekologa 🙂 Ale drzim palceky aby Vam to vyslo 😉