icon

Som ospalá, unavená, vybuchujem a plačem

leminka
20. máj 2014

Ahojte baby. Potrebovala by som poznať váš názor. Pred 2 dňami mi skončil menzes, pred ním som si robla test, ktorý vyšiel negatívne. Ale asi týždeň sa cítim veľmi unavená, doobeda, poobede, najadšej by som spala a spala. Mám slabučkú nádchu, myslela som, či aj preto nie, ale takto čudne a bez energie som sa ešte necítila. A nálady sa mi menia ako počasie.Raz sa smejem, o chvíľu na to vybuchujem a plačem. Čo to môže byť? Ďakujem za každý názor.

stefka33
20. máj 2014

@leminka Aj ja sa presne takto cítim už týždeň. Podľa mňa za to môže počasie.

zvolsiinylogin
20. máj 2014

@leminka zeby nastupujuca dus.porucha? 😠

katy2
20. máj 2014

@leminka viem, ze najradsej by si pocula odpoved, ze jasne, ano, je to presne to a ty cakas babo a tvoj stav je vplyvom tehu...
ale asi ta sklamem.... prestan sa prilis pozorovat.... vela veci si namyslas a psychika tiez robi svoje.... drzim palce, nech cim skor zakusis tie skutocne tehu priznaky 😵

leminka
autor
20. máj 2014

Baby, v pohode. Asi tá moja otázka vyznela, že so mimo z toho, že už nemôžem vydržať. Len aj toto mi napadlo, a pár ľudí sa ma pýtalo, či nie som, preto som chcela vedieť vaše názory 😉

lulu369
20. máj 2014

@leminka ahoj, aj keď je veľmi malinká šanca, no mohlo by to byť tehotenstvom 😉 urob si test a budeš si istejšia 😉
ja som otehotnela začiatkom januára 2014, koncom januára som dostala menzes (nebolo to žiadne špinenie a trval 5 dní)...pokazený žalúdok, únavu (celodennú) som si užila asi najviac pri tomto tehu pri prvých 2 som to nepoznala. a dnes som už v 20 tt 😉

kliara
20. máj 2014

Nie, nemôže to byť ono.

klincek
20. máj 2014

@leminka ja sa takto citim teraz, tri roky po porode 😀.
ale vazne..tiez som bola v zaciatkoch tehu ako mrtvola, prespala som vacsinu dna. tak skus o par dni dalsi test. ak to nebude ono, mozes mat aj problem s nedostatkom nejakeho mineralu ci vitaminu, tak sup na testy k obvodakovi. jar je uz sice v plnom prude, ale jarna unavaje stale aktualna, a prejavuje sa aj takto.