icon

Som podľa vás tehotná?

kris988
9. nov 2021

Ahojte. Tri dni mi mešká menzes, tak som si spravila v nedelu mamatest. Bol tam duch, ale taký že som sa musela veľmi snažiť aby som ho videla 😅
Avšak keď som si spravila test včera ráno, bola tam druhá čiarka, dosť výrazná ale asi o polovicu bledšia ako tá prvá. Čítala som ale že mamatest vie spraviť niekedy ducha tak som si spravila aj pepino test (obe značky s citlivosťou 10). Pepino test vyšiel úplne negatívny. Tak mi to dnes ráno nedalo a pustila som sa do toho znovu. Pepino aj mamatest negatívne. O bábätko sa snažíme vyše roka tak si asi viete predstaviť, ako veľmi som chcela veriť tomu že to vyšlo. Takže mi to samozrejme nedalo, teraz som urobila ďalší a znovu vyšiel pozitívny, druhá čiarka bledá ale dostatočne viditeľná. Čo myslíte ? K lekárovi mám termín až o dva týždne, do vtedy sa asi zbláznim 😅

thereisabear
9. nov 2021

Hocijaká čiarka, ktorú vidíš, môže znamenať tehotenstvo.

sense
9. nov 2021

Počkaj 2 dní a skus opat

vanda323
9. nov 2021

@kris988 Mojkoooooo to nevieme 😄 Musíš ísť k MUDr

petamich
9. nov 2021

sprav si digitalny ClearBlue ten to da jasnu odpoved

kikush2000
10. nov 2021

Druhá čiarka na teste silnie postupne ako máš vyššie hodnoty HCG hormónu...počkaj 2 dní a urob si ďalší test, ale z prvého ranného moču v takomto rannom štádiu.

anazuz20
Autor odpoveď zmazal
sense
12. aug 2022

@anazuz20 test je negatívny, ak máš 28 dňový cyklus, tak okolo 14 DC býva ovulácia

anazuz20
13. aug 2022

@sense no ovulovat by som mala na 16DC

sense
13. aug 2022

@anazuz20 tak ako mozes byt tehotna ked ani ovulacia neprebehla

anazuz20
13. aug 2022

@sense mňa napadlo len tak spraviť test z nudy 🤣lebo som našla v aute

edinka126
18. okt 2023

na teste nevidím vôbec nič ani len ducha...