icon

Som podľa vás tehu?

16. okt 2022

dobrý deň moj lekár má dovolenku celý týždeň a chcem sa opýtať pred dvomi mesiacmi som potratila nebol kyret doktor nechal aby sa telo vyčistilo samé.. lenže asi bolo zle vyčistené a na to v septembri som dostala silné krče menzes bolesti v brchu chrbte a proste išli zomňa kusy doktor to nekontroval bral to tak ze uz to je filnalna ms lenže tento mesiac som znovu nemala ms mávam nepravidelnú lenže nejak som nemala čisté svedomie mavala som strašné návaly hladu strašne som začala veľa jesť častá unáva aj chrípku som mala a to sa mi nejak nezdalo… takže v piatok som si spravila testy ale slabé čiarky a dnes som si spravila nové ale tie čiarky akoby zosilneli najprv boli aj oni nejaké slabe ale šla som niekam na 5 min pozerám a sú silné… myslíte že zas hapruje hcg alebo je to nové tehu? prvé dva sú robené v piatok a tie dolné dva dnes ďakujem

Som podľa vás tehu?
ella1234
16. okt 2022

Ciarky sú silnejšie podla mna to bude nové tehu drzim palce 🤞 nechapem prečo ale myslíš ze si sa zle vycistila?

autor
16. okt 2022

@ella1234 neviem lebo dosť dlho sa to somnou vlieklo mala som ťažké obdobie a už tomu ani nechcem veriť lebo nechcem byť sklamaná ak by to nevyšlo 😕
ďakujem pekne🖤

ella1234
16. okt 2022

Chápem ťa tiež som si tým prešla ❤️ skus aj inu znacku testov za dva dni a kúp si v lekarni magnerot to sa dava ako prevencia potratu, kyselinu listovu a kym je lekar na dovolenke mozno by som zvážila zavolat zastupujucemu nech ti predpise progesteron tiez ako prevenciu mne osobne to minimalne na psychiku pomahalo 🙂 ale ak ma dovolenku fakt len tyzden tak hned potom na vyšetrenie ...ak by sa zadarilo nebude este nic vidieť ale minimalne sliznicu skontroluje ze sa mozno nieco deje 🙂

dena15
Autor odpoveď zmazal
autor
17. okt 2022

@dena15 nehnevaj sa ale prosím ťa sprav si svoju tému

dena15
17. okt 2022

Na toto nemám slov fakt sorry že som sa pridala do témy 🤦‍♀️ Bože ženy ….

olivia2001
18. okt 2022

Ja som mala tak isto len že ja som ms nemala ja som potratila krvácala som 8dni cca asi na 11den som robila test bol úplne bieli potom som mala ovu a hneď som aj otehotnela, teraz už začínam pomaly 5mesica ♥️ držím palce 🙏🙏

autor
18. okt 2022

@olivia2001 ďakujem a inak gratulujem❤️

olivia2001
18. okt 2022

Dakujem aj ja ♥️🙏