Som stále unavená a nemám na nič chuť
Dobrý deň mám takú otázku (nechcem aby ste si mysleli že si domýšľam ,alebo že mi stoho hrabe .. nie nehrabe už netlačim na nič ) no a k veci 😂 už sa vám niektorej stalo že po menštruácii vám býva zle teda mne sa to stalo prvý krát . Som stále unavená ,na nič nemám chuť .. pomaličky už nič nejem a dosť sa mi točí hlava každý deň (vodu pijem každý deň dosť aj 3 litre ) . Po menštruácii je už 2 týždeň ale prvý deň bola silná potom už slabšia 😏 ja viem že je to nechutne ale prvý deň menštruácii som mala sex ale neurobil sa do mňa tak by som poprosila nejaké normálne vysvetlenie 😁😁😁😂😂😂 test som nerobila 😏
@barboritta veď keď má žena menštruáciu nemala by byť tehotná 😏 teda neviem no a nechcem zbytočne robiť testy
@milena866 kopec žien ju má prvé mesiace
@barboritta pred menštruáciou som robila a nič 😏
@milena866 Ja toto mam bezne, dovodom je kolisuce hodnoty zeleza
@milena866 Chces vediet ci je moznost ze si tehotna alebo chces vediet ci mas nejaky zdravotny problem?
Ak to prve, tak si urob test... ze nechces robit zbytocne test... ako zbytocne??... chces vediet ci si alebo nie si tehotna tak si urob test. Pocula so o pripadoch ked zena bola tehotna aj napriek tomu ze mala menstruaciu. Mozno to bolo implantacne spinenie a nie menstruacia. Ved ten test nie je az taky drahy, alebo mas strach z vysledku?
Ak to druhe, tak ako vravi @barboritta... hormony alebo malo zeleza.
@milena866 ja som mala sex počas ms a otehotnela som. Moja dcéra má už 8 rokov. 😀
@milena866 kludne mozes otehotniet aj ked si mala menstruaciu. Spermie preziju v tele zeny aj 7 dni a potom oplodnia vajicko. A kedze ty si mala MS slabu uz na druhy den, radsej by som ten test urobila ;)
@miskamichalka presne tak.. @milena866 daj vediet ako si dopadla.. 😉
Z tohto tepla málokomu chuti jesť, z nízkeho tlaku sa točí hlava aj mne, povedzte mi, kto nie je teraz unaveny
Podľa mňa hľadáš príznaky podvedome 😂 inak by si toto neriešila 😂🙂
Ja som to mala tiež niekedy. Pms pred menzesom po menzese ďalšie stavy to zas bolo pred ovuláciou akurát po ovulacii som sa cítila normálne pár dní kým zas som nemala pms 😂😂
@veronika1234512345 pretože som to nikdy nemala tak preto to riešim 😂
Ahojte robila som test a nie som tehotná asi to bude stoho tepla 😁

@milena866 skôr nejaký hormonálny výkyv,ale tak prečo si neurobíš test?