Som tehotná?
Ahojte viete mi poradit bola som na krvi a od 0 do 5 som mala 2 co to znamena? K zenskemu idem az v stredu
@imanka69 aku hodnotu si mala 2? Nerozumiem. Si ked tak urob tehotensky test.
@cherry_cherry brali mi krv hcg hormon a tam bolo od 0-5 moje je 2 ...neviem co to znamena a moja otazka je ci to uz niekto mal? je to tehotenstvo?
@ivetta1234 no uz som to tu pisala ja som nebola tehotna a testy mi ukazali ze ano takze ja chodim radsej na krv
@imanka69 menej ako 5 je negativne, ty mas 2, cize vysledok je negativny.
@imanka69 Tak potom to 0-5 bude referencna hodnota pre standardne mnozstvo v krvi. Nad 5 by bola zvysena a to by mohlo znamenat tehotenstvo. Ak to je iba 2, tak je mi luto, ale tehotna pravdepodobne nebudes. Neviem, ktory den cyklu mas. Ak niekedy pred menzesom, tak by si hodnoty mala mat niekde v rozmedzi 50-500. 2 je naozaj malicko.
@cherry_cherry Menstruaciu som mala mat 18.01 od 20.01 som mala spinenie od vtedy mi je hrozne strasne ma picha pod bruchom citim sa ako keby mam svoje dvi bolia ma prsia krize je mo hrozne a neviem co to je
@cherry_cherry mam jednu otazku co teda znamena to 2? vzdy som mala 0 a volala som zenskemu a povedala ze od 0 do 5 a moje bolo 2 a on ze mozno je to zaciatok tehotenstva a mam prist v stredu a neviem na com som :/ chcela som vediet ci to uz niekto mal ako a vyslo tehotenstvo
@imanka69 vieš čo 2 je hodnota ktorú má tehotná tak prvý týždeň tehotenstva. Vtedy zväčša nikto ani netestuje. Takže áno, každá tehotná mala aj hodnotu 2 v určitom bode, to ale nemusí nevyhnutne znamenať tehotenstvo. Nedá sa z toho vydedukovat relevantnu odpoveď. Vydrž do stredy. Fakt držím palce
@imanka69 ak si mala mat menstruaciu 18.1., tak to je strasne nizka hodnota. Niekedy hcg stupne kvoli cyste, niekedy kvoli mimomaternicovemu tehotenstvu, niekedy aj kvoli normalnemu tehotenstvu, ale ked sa tehotenstvo neudrzi, tak zacne postupne klesat.. moznosti je viac, treba aby ta vysetril lekar, vylucil cysty, mimomaternicove tehotenstvo.. ale na normalne prosperujuce tehotenstvo to ja osobne nevidim. Ak mavas teda pravidelny cyklus a skutocne ti uz meska 2 tyzdne.
@cherry_cherry mavam pravidelny cyklus a menstruaciu som nemala len take hnede....nemam cistu ani zapal to mi povedali este vcera ze vsetko je v poriadku a dnes mi prisli tie vysledky a videla som tam 2 takze asi tak ale pockam si na stredu lepsie
Bezne ženy majú aj 5...proste je to negatívne...
Mrzí ma to

co tak tehotensky test urobit?