Som tehotná?
dobr den...minuly tyzden v stredu som mala styk pricom som mala plodne dni a on sa domna spravil. chcem sa opytat kedy pride nevolnost a ostatne priznaky za odpoved vopred dakujem
Priznaky? Najviditelnejsie mozno uz o 9 mesiacov.... 😀 ale ozaj neodporucam malym pipinkam navstevovat tieto stranky, toto tu je uz pre "velke tety", dobre? 😉
Ale tak dievcata ved aj deti rodia deti..... aa ked rodicia alebo mami nepomozu.... tak my na MK urcitr....
takze ako si zistila, ze si mala plodne dni prave vtedy????
a priznaky??? jaj moja niektora ani v 4 mesiaci nevie ze je tehu.... a niektora grcka uz v prvom mesiaci...
takze nevolnosti a ostatne priznaky sa rozdeluju podla zasluh.. ale nie je to individualne...
najskor to zistis z testu.... a to skor ako 13-15 dni od oplodnenia nebude a ani vtedy ti to nemusi ukazat...
ja som aj menstruaciu dostala a bola som tehotna....
a čo tak test???? 😀 😀 😀
aneta_knezovicova . To vazne si mala menzes??? a bola si tehotna to sa da? a ako si vedela ze si tehotna ked si mala menzes? nechapem.. len otazka.. Dakujem
tonja ved pises vo vedlajsej teme ze mas 3 deti
nevies spineckat? daj si teple mliecko 😀
podla vsetkeho uz zajtra by mal prist prvy priznak.. zajtra jednoznacne zacnes zvracat, pozajtra caste cikanie, popozajtra pazravost.....

Niekto sa musí veľmi nudiť 😒 už nech skončia prázdniny