icon

Som tehotná?

misuliatko321
18. aug 2013

dobr den...minuly tyzden v stredu som mala styk pricom som mala plodne dni a on sa domna spravil. chcem sa opytat kedy pride nevolnost a ostatne priznaky za odpoved vopred dakujem

blackcat8885
18. aug 2013

Niekto sa musí veľmi nudiť 😒 už nech skončia prázdniny

preshibana
18. aug 2013

Priznaky? Najviditelnejsie mozno uz o 9 mesiacov.... 😀 ale ozaj neodporucam malym pipinkam navstevovat tieto stranky, toto tu je uz pre "velke tety", dobre? 😉

aneta_knezovicova
19. aug 2013

Ale tak dievcata ved aj deti rodia deti..... aa ked rodicia alebo mami nepomozu.... tak my na MK urcitr....
takze ako si zistila, ze si mala plodne dni prave vtedy????
a priznaky??? jaj moja niektora ani v 4 mesiaci nevie ze je tehu.... a niektora grcka uz v prvom mesiaci...
takze nevolnosti a ostatne priznaky sa rozdeluju podla zasluh.. ale nie je to individualne...
najskor to zistis z testu.... a to skor ako 13-15 dni od oplodnenia nebude a ani vtedy ti to nemusi ukazat...
ja som aj menstruaciu dostala a bola som tehotna....

luci78p
19. aug 2013

a čo tak test???? 😀 😀 😀

tonjadabik2
19. aug 2013

aneta_knezovicova . To vazne si mala menzes??? a bola si tehotna to sa da? a ako si vedela ze si tehotna ked si mala menzes? nechapem.. len otazka.. Dakujem

winka99
19. aug 2013

tonja ved pises vo vedlajsej teme ze mas 3 deti
nevies spineckat? daj si teple mliecko 😀

lucka1987
19. aug 2013

podla vsetkeho uz zajtra by mal prist prvy priznak.. zajtra jednoznacne zacnes zvracat, pozajtra caste cikanie, popozajtra pazravost.....