Som tehotná?
Test rapiclear classic (červený).

@bellacherry8 ano
@bellacherry8 áno si, blahoželám ti, 🍀 - nechtiac so túto správu vymazala
@bellacherry8 čiarka je veľmi slabá. Ak ti mešká menstruacia tak skús spraviť zajtra a uvidis či bude silnejšia. Pripadne treba zájsť za gynekológom.
@bellacherry8 nie asi . A mne ten test duchoval nekupuj ho viac
ešte je dosť odvážne blahoželať, vzhľadom na to, že mnoho testov duchuje a je to naozaj ešte slabulinká čiarka, čiže môže to byť tehotenstvo a nemusí... niektoré ženy niekedy hrr hrr blahoželajú a gratulujú, robia nádeje (neviem, či je to aj tento prípad) a keď to bol len kanálik alebo niečo iné, tak je žena zbytočné sklamaná, lebo na MK jej už gratulovali
A este som mala kazetovy Toptest, vyzeral rovnako a tiez taketo ciarky, ale ze vzdy sa tam zobrazili. Na krabicke nazov Toptest a na tej folii, co bol test zabaleny, tak napis Rapi clear...🙄. Hlavne, ze je drahy ako slak.
to len ja nevidi nič?
akoze aj podla mna si tehotna, ale mne sa viackrat stalo, ked som pouzila taky kadejaky test, ze mi ukazal, ze som v tom, aj ked som realne nebola, takze este by som asi pockala a spravila dalsi. skor nez sa zacnem tesit teda🙂 ale ak si, tak gratulujem🙂
mam pocit, ze teraz duchuju vsetky testy.
kazopadne, nitko ti tu tehu nepotvrdi, oi par dni zopakuj test a potom sa dozvies, ci ciarka zisilnela, ci nei,a k nezosilnie, tehu nie si.
@snazilka_bio_mamka ani ja nič nevidim
boze, pisem jak tatar, tak to co som napisala trosku opravim.
kazdopadne, nikto ti tu tehu nepotvrdi, o par dni zopakuj test a potom sa dozvies, ci ciarka zosilnela, ci nie. ak nezosilnie, tehu nie si.
@snazilka_bio_mamka ja tiež nič nevidim
@elenka.k nie každý sa z tehotenstva teší, pokiaľ 100% nevieš, ako to ten čovek má, blahoželanie je podľa mňa nemiestne
@zelenakobyla123 máš pravdu nie každý, ale väčšina sa teší iba zo sexu .....
apropo, nie je to stránka pre budúce mamičky? pre tehotné? pre tie, ktoré sa snažia? atď... Ale osočovať hneď druhých, to hej, hneď si rypnúť do iných, to hej.
Prečo sa nevyjadrí sama autorka?
@bellacherry8
Ja osobne som čakala dlhých 5 rokov, kým som konečne vôbec otehotnela. Teším sa z každého tehotenstva iných.