icon

Som tehotná?

bellacherry8
24. mar 2023

Test rapiclear classic (červený).

Som tehotná?
elenka.k
Autor odpoveď zmazal
zabka79
24. mar 2023
elenka.k
24. mar 2023

@bellacherry8 áno si, blahoželám ti, 🍀 - nechtiac so túto správu vymazala

nika898
24. mar 2023

@elenka.k tu asi nie je k čomu blahoželať keďže autorka založila nick iba včera a má 18 rokov. Teda podľa profilu.

nika898
24. mar 2023

@bellacherry8 čiarka je veľmi slabá. Ak ti mešká menstruacia tak skús spraviť zajtra a uvidis či bude silnejšia. Pripadne treba zájsť za gynekológom.

diaszoky
24. mar 2023

@bellacherry8 nie asi . A mne ten test duchoval nekupuj ho viac

sajmonka_1216
24. mar 2023

ešte je dosť odvážne blahoželať, vzhľadom na to, že mnoho testov duchuje a je to naozaj ešte slabulinká čiarka, čiže môže to byť tehotenstvo a nemusí... niektoré ženy niekedy hrr hrr blahoželajú a gratulujú, robia nádeje (neviem, či je to aj tento prípad) a keď to bol len kanálik alebo niečo iné, tak je žena zbytočné sklamaná, lebo na MK jej už gratulovali

nevenka
24. mar 2023

Tieto testy duchuju este viac ako Pepino. Tehotna som nebola...

nevenka
24. mar 2023

A este som mala kazetovy Toptest, vyzeral rovnako a tiez taketo ciarky, ale ze vzdy sa tam zobrazili. Na krabicke nazov Toptest a na tej folii, co bol test zabaleny, tak napis Rapi clear...🙄. Hlavne, ze je drahy ako slak.

diaszoky
24. mar 2023

@nevenka presne som ja tak mala a tiez nebolo nic

snazilka_bio_mamka
24. mar 2023

to len ja nevidi nič?

ladygina
24. mar 2023

akoze aj podla mna si tehotna, ale mne sa viackrat stalo, ked som pouzila taky kadejaky test, ze mi ukazal, ze som v tom, aj ked som realne nebola, takze este by som asi pockala a spravila dalsi. skor nez sa zacnem tesit teda🙂 ale ak si, tak gratulujem🙂

elenka.k
24. mar 2023

@nika898 nehovor, OVW , ...
tak sa pridá k nám 😍

majamat
24. mar 2023

mam pocit, ze teraz duchuju vsetky testy.

kazopadne, nitko ti tu tehu nepotvrdi, oi par dni zopakuj test a potom sa dozvies, ci ciarka zisilnela, ci nei,a k nezosilnie, tehu nie si.

sense
24. mar 2023

@snazilka_bio_mamka ani ja nič nevidim

majamat
24. mar 2023

boze, pisem jak tatar, tak to co som napisala trosku opravim.

kazdopadne, nikto ti tu tehu nepotvrdi, o par dni zopakuj test a potom sa dozvies, ci ciarka zosilnela, ci nie. ak nezosilnie, tehu nie si.

saska.j
24. mar 2023

@snazilka_bio_mamka ja tiež nič nevidim

zelenakobyla123
24. mar 2023

@elenka.k nie každý sa z tehotenstva teší, pokiaľ 100% nevieš, ako to ten čovek má, blahoželanie je podľa mňa nemiestne

elenka.k
28. mar 2023

@zelenakobyla123 máš pravdu nie každý, ale väčšina sa teší iba zo sexu .....
apropo, nie je to stránka pre budúce mamičky? pre tehotné? pre tie, ktoré sa snažia? atď... Ale osočovať hneď druhých, to hej, hneď si rypnúť do iných, to hej.
Prečo sa nevyjadrí sama autorka?
@bellacherry8
Ja osobne som čakala dlhých 5 rokov, kým som konečne vôbec otehotnela. Teším sa z každého tehotenstva iných.