Som tehotná?
Co poviete?

@anicka777777 nie, treba 2 ciarky
@duslehog ja vidím druhu slabu
@duslehog ja vidím druhu slabu
@anicka777777 tak treba ist ku gynekologovi
Koľko ti mešká?
@anicka777777 tak treba ist ku gynekologovi
@anicka777777 niečo sa tam črta, treba o 2 dni skúsiť znova.
@duslehog načo radíš keď nevieš. Ku gyn sa nechodí tak skoro lebo ešte nič neuvidí, teda pokial autorka neprekonala potraty v minulosti. K Dr treba ísť keď sú koľajnice a mešká ms aspoň 2 týždne.
@koniarova 5 dni
@anicka777777 a ovu si sleduješ? Ja som mala takú čiarku keď mi 2 dni meškali a mala som ovulaciu neskôr ako zvyčajne.
@anicka777777 a ovu si sleduješ? Ja som mala takú čiarku keď mi 2 dni meškali a mala som ovulaciu neskôr ako zvyčajne.
@3petka nesledujem práve
@3petka nesledujem práve
@anicka777777 tak skús o 2 dni či silnie test. Ak do 2 týždňov ms nepride chod k Dr.
Môžem testovať večer ci lepšie ráno?
Môžem testovať večer ci lepšie ráno?
@anicka777777 ja ti neviem. 🤔 5 dní meškania už by mal byť jasný test.
@anicka777777 test je fajn. Skús o dva dni neskôr. Tu sa nájdu samé ženy čo otehotneli v strede cyklu a mali potom koľajnice na teste. Mne sa napríklad podarilo otehotnieť pred menštruáciou asi 3 dni a testy mi vychádzali pozitívne až po dvojtýždnovom meškaní. A ak by som spomenula, že jedno dieťa som počala keď mi menštruácia meškala 1 mesiac asi ma tu ukameňujú.
tak je tam čiarka. Sprav digitálny
druha ciarka je tam, drzim palce aby silnela
@anicka777777 test je fajn. Skús o dva dni neskôr. Tu sa nájdu samé ženy čo otehotneli v strede cyklu a mali potom koľajnice na teste. Mne sa napríklad podarilo otehotnieť pred menštruáciou asi 3 dni a testy mi vychádzali pozitívne až po dvojtýždnovom meškaní. A ak by som spomenula, že jedno dieťa som počala keď mi menštruácia meškala 1 mesiac asi ma tu ukameňujú.
@terry658 ahoj, neukamenuju, mala si posunutu ovulaciu. Keby si v tom cykle nemala styk, ms by neprisla za 3 dni, ale podla datumu ovulacie.
Ja som mala takýto test a tehotná som bola. Sú tam dve čiarky.
@anicka777777 sú tam dve čiarky, síce slabá ale je to tam
@anicka777777 a ako sa to vyvija robila si si dalsi test?

@anicka777777 nie, treba 2 ciarky