Som tehotná?
Dobrý deň mozem sa opýtať ? Mala som chránený pohlavný styk každý krat ale prvý pohlavný styk som mala pred 3 mesiacmi uz skoro partner sa urobil do mna - ale do kondomu kondom prasknutý nebol užila som aj hormonálnu tabletku po od vtedy som menštruáciu nemala uz dva mesiace ale teraz na začiatku júla ma začala trápiť bolesť brucha - hlavne v epigastriu (pod hrudnym košom ) od vtedy mi za 3 týždne neprešla do toho ma niekedy sem tam bolia prsia a mávam pichavu bolesť brucha urobila som si 10 tehotenských testov každý vyšiel negativny a to som si robila celý tyzden každé ráno aj poobede a nic . Všetky negatívne . Myslite si že sú to iba žalúdočné ťažkosti alebo je za tym niečo viac ? Dakujem
pri tolkych negatvnych testoch tehotna nebudes
Tehotná nie si.
Čo si? Šiši určite si, ale tehotná nie
Menštruácia ti pravdepodobne neprišla lebo si (úplne zbytočne) užila tabletku po, ktorá ti rozhádzala cyklus… s bolesťami brucha by som šla k doktorovi, ak pretrvávajú, ale ďalšie príznaky kludne môžu byt psychika, príliš sa pozoruješ…
Akoze... myslis si, ze 10 tehotenskych testov sa moze mylit? 10? Vazne taka otazka?
ako píšu baby,
snáď nemáš mimomaternicové tehotenstvo ...
a to si fakt nebola ešte pri dr.? utekaj, ak máš bolesti
@cucoriedka1313 ta tabletka ti akurát rozhadzala cyklus, to nie su lentilky. Tehotna nebudeš.
Ano

@cucoriedka1313 choď k lekárovi