icon

Som tehotná?

cucoriedka1313
6. aug 2025

Dobrý deň mozem sa opýtať ? Mala som chránený pohlavný styk každý krat ale prvý pohlavný styk som mala pred 3 mesiacmi uz skoro partner sa urobil do mna - ale do kondomu kondom prasknutý nebol užila som aj hormonálnu tabletku po od vtedy som menštruáciu nemala uz dva mesiace ale teraz na začiatku júla ma začala trápiť bolesť brucha - hlavne v epigastriu (pod hrudnym košom ) od vtedy mi za 3 týždne neprešla do toho ma niekedy sem tam bolia prsia a mávam pichavu bolesť brucha urobila som si 10 tehotenských testov každý vyšiel negativny a to som si robila celý tyzden každé ráno aj poobede a nic . Všetky negatívne . Myslite si že sú to iba žalúdočné ťažkosti alebo je za tym niečo viac ? Dakujem

marryliese
6. aug 2025

@cucoriedka1313 choď k lekárovi

viestta
6. aug 2025

pri tolkych negatvnych testoch tehotna nebudes

januska12323
6. aug 2025

Tehotná nie si.

anonym_e37f86
6. aug 2025

Čo si? Šiši určite si, ale tehotná nie

lindous
6. aug 2025

Menštruácia ti pravdepodobne neprišla lebo si (úplne zbytočne) užila tabletku po, ktorá ti rozhádzala cyklus… s bolesťami brucha by som šla k doktorovi, ak pretrvávajú, ale ďalšie príznaky kludne môžu byt psychika, príliš sa pozoruješ…

diewcatqoo
6. aug 2025

Akoze... myslis si, ze 10 tehotenskych testov sa moze mylit? 10? Vazne taka otazka?

elenka.k
6. aug 2025

ako píšu baby,
snáď nemáš mimomaternicové tehotenstvo ...
a to si fakt nebola ešte pri dr.? utekaj, ak máš bolesti

viestta
6. aug 2025
@elenka.k

ako píšu baby,
snáď nemáš mimomaternicové tehotenstvo ...
a to si fakt nebola ešte pri dr.? utekaj, ak máš bolesti

@elenka.k aj pri mimomaternicovom by mala pozitivne testy

elenka.k
6. aug 2025
@viestta

@elenka.k aj pri mimomaternicovom by mala pozitivne testy

@viestta aha

marhulka13
6. aug 2025

@cucoriedka1313 ta tabletka ti akurát rozhadzala cyklus, to nie su lentilky. Tehotna nebudeš.

evcagabi
6. aug 2025

Ano