icon

Som tehotná?

jeleron
22. dec 2025

Ahojte meska mi 3 ti den menstruacia robila som si 2x slunicko a 2x pepino z prveho ranneho. Pepino vyslo pekne negativne ale toto slniecko ma zneistilo: ….co si myslite je to pozitivne alebl falosny duch? Dakujem za odpovede

cyneric
22. dec 2025

Vysvetlite mi niekto, prečo si robíte nie jeden test ale rovno štyri naraz a potom náhodní ľudia na MK majú rozhodnúť či prvé dva alebo druhé dva sú tie “platné”. Počkaj pár dní, urob si znova a budeš vedieť. 🙃

anonym_4554bf
22. dec 2025

Čiarku tam jednoznačne vidím, ale niektoré testy ukazujú falošné čiarky. Nezostáva ti nič iné len sa nadalej testovať a ak bude čiarka pekne silnieť tak si tehotná. Takéto výsledky sú ešte neurčité.

anonym_4554bf
22. dec 2025

A ešte záleží čo myslíš pod tým že ti mešká 3 deň menštruácia? Čiže je 17 dní od ovulácie? Alebo si si nesledovala kedy bola ovulácia a iba odhaduješ? Lebo ak vieš kedy bola, tak na 3 dňové meškanie je toto velmi slabá čiarka.

jeleron
autor
22. dec 2025
@anonym_4554bf

A ešte záleží čo myslíš pod tým že ti mešká 3 deň menštruácia? Čiže je 17 dní od ovulácie? Alebo si si nesledovala kedy bola ovulácia a iba odhaduješ? Lebo ak vieš kedy bola, tak na 3 dňové meškanie je toto velmi slabá čiarka.

@anonym_4554bf cyklus som mavala pravidelny 28 dni sem tam par dni hore dole. A moj predpoklad menstruacie bol teda pred troma dnami. Ovulacny som si nerobila.

jeleron
autor
22. dec 2025
@cyneric

Vysvetlite mi niekto, prečo si robíte nie jeden test ale rovno štyri naraz a potom náhodní ľudia na MK majú rozhodnúť či prvé dva alebo druhé dva sú tie “platné”. Počkaj pár dní, urob si znova a budeš vedieť. 🙃

@cyneric no lebo prvyvysiek takto nejasne….keby robim prvy pepino tak som v klidku 😁

jeleron
autor
22. dec 2025
@anonym_4554bf

@anonym_4554bf jedine co viem ze som mala styk posledny pred 17timi dnami.

januska12323
22. dec 2025

Môžu byť falošné, počkaj pár dní a skús znova ten istý druh testu.

anonym_4554bf
22. dec 2025

Vzhladom na to, kedy bol posledný styk a kolko pred ovuláciou vieš otehotnieť by už asi bola čiarka silnejšia, ale to sú všetko dohady, zopakuj test pozajtra a uvidíš či zosilnela.

arianna25
22. dec 2025

Vyzerá to ako kanáliky. Zopakuj o 3 dni

anonym_bd8eeb
22. dec 2025
@anonym_4554bf

@anonym_4554bf ja som teraz mala taketo testy na 22.den cyklu uz, a to mavam 32 dnove cykly, tento raz sa skratil asi na 28, musela ovulacia byt skoro. Takze mas pravdu, na 3 dnove meskanie, ak to je 14+ dni po ovulacii, tak je to ltt. Pepino je ale slabsi, robila som aj/aj a tento Slunicko, Mamatest, tak tie maju viac farbiva. Pepino je inak o nicom test.

anonym_69c00f
22. dec 2025

@jeleron mne takto tiež vyšiel raz a nebola som tehotná ale vzhľadom ze ti vyšli takto dva neviem ..no máš nejaké príznaky? určite skús znova o pár dni

terry658
22. dec 2025

@jeleron sprav si digi a uvidiš

xsuzannex
22. dec 2025

To slunicko chyt a vyhod z okna. Ja som nedavno skoro infarkt dostala ked mi vysli takto. Ms mi meskala (ale bola som po operacii po kope liekov, stresov atd, tak mi jednoducho ten mesiac vynechala), robila som si tento test a tiez ciarka.. toto je najhorsi mozny test.. takze kup nejaky iny a sprav si ten .

jeleron
autor
26. dec 2025

Dakujem dievcata za odpovede robila som si este par dni na to ine testy - vsetko negative len to smejdacke slniecko mi spravilo stresy takze toto proste nekupujte. Dosla mi menstruacia s 6 dnovym meskanim. Tehotna nie som.

jeleron
autor
26. dec 2025
@xsuzannex

To slunicko chyt a vyhod z okna. Ja som nedavno skoro infarkt dostala ked mi vysli takto. Ms mi meskala (ale bola som po operacii po kope liekov, stresov atd, tak mi jednoducho ten mesiac vynechala), robila som si tento test a tiez ciarka.. toto je najhorsi mozny test.. takze kup nejaky iny a sprav si ten .

@xsuzannex mas pravdu same story…fake to bol

jeleron
autor
26. dec 2025
@anonym_69c00f

@jeleron mne takto tiež vyšiel raz a nebola som tehotná ale vzhľadom ze ti vyšli takto dva neviem ..no máš nejaké príznaky? určite skús znova o pár dni

@anonym_69c00f dokonca 3mi take slniecka vysli a tehotna nie som…. Len mi 6 dni meskali.:/ nikdy si ho uz nekupim….

jeleron
autor
26. dec 2025
@januska12323

Môžu byť falošné, počkaj pár dní a skús znova ten istý druh testu.

@januska12323 ten isty strata penazi bolo to falosne… ine ukazali neg. a menstruacia prisla s meskanim. Dakujem

anonym_69c00f
26. dec 2025
@jeleron

@anonym_69c00f dokonca 3mi take slniecka vysli a tehotna nie som…. Len mi 6 dni meskali.:/ nikdy si ho uz nekupim….

@jeleron mrzí ma ak si snažilka ale neboj určite nabudúce vyjde ak vám teda ide o to.. ale ak aj nie.. veľmi dobre poznám viac krát sa mi stalo tieto falošne duchy sú hrozne … ja som akurat vtedy dieta nechcela a vyšiel mi falošne pozitívny test a tie stresy čo som mala… hrozne od vtedy mám strach testovať sa

zuzi0911
26. dec 2025

Toeto trsty robia aj silnejšie falošné ciarky . Skusit iny test

dianka19951995
29. dec 2025
@jeleron

@jeleron je mi luto
Ja som spravila Livsane...to je spolahlivy test?

jeleron
autor
18. jan 2026
@anonym_69c00f

@jeleron mrzí ma ak si snažilka ale neboj určite nabudúce vyjde ak vám teda ide o to.. ale ak aj nie.. veľmi dobre poznám viac krát sa mi stalo tieto falošne duchy sú hrozne … ja som akurat vtedy dieta nechcela a vyšiel mi falošne pozitívny test a tie stresy čo som mala… hrozne od vtedy mám strach testovať sa

@anonym_69c00f ten isty pribeh.. nechcela som praveze mam doma predcasny balicek stastia po akutnej sekcii. Velmi som sa bala tiez. Hormony brat nemozem cize ja som v takom strachu ze uz ani nemam styk.:/