Som tehotná?
Ahojte meska mi 3 ti den menstruacia robila som si 2x slunicko a 2x pepino z prveho ranneho. Pepino vyslo pekne negativne ale toto slniecko ma zneistilo: ….co si myslite je to pozitivne alebl falosny duch? Dakujem za odpovede
Čiarku tam jednoznačne vidím, ale niektoré testy ukazujú falošné čiarky. Nezostáva ti nič iné len sa nadalej testovať a ak bude čiarka pekne silnieť tak si tehotná. Takéto výsledky sú ešte neurčité.
A ešte záleží čo myslíš pod tým že ti mešká 3 deň menštruácia? Čiže je 17 dní od ovulácie? Alebo si si nesledovala kedy bola ovulácia a iba odhaduješ? Lebo ak vieš kedy bola, tak na 3 dňové meškanie je toto velmi slabá čiarka.
A ešte záleží čo myslíš pod tým že ti mešká 3 deň menštruácia? Čiže je 17 dní od ovulácie? Alebo si si nesledovala kedy bola ovulácia a iba odhaduješ? Lebo ak vieš kedy bola, tak na 3 dňové meškanie je toto velmi slabá čiarka.
@anonym_4554bf cyklus som mavala pravidelny 28 dni sem tam par dni hore dole. A moj predpoklad menstruacie bol teda pred troma dnami. Ovulacny som si nerobila.
Vysvetlite mi niekto, prečo si robíte nie jeden test ale rovno štyri naraz a potom náhodní ľudia na MK majú rozhodnúť či prvé dva alebo druhé dva sú tie “platné”. Počkaj pár dní, urob si znova a budeš vedieť. 🙃
@cyneric no lebo prvyvysiek takto nejasne….keby robim prvy pepino tak som v klidku 😁
@anonym_4554bf jedine co viem ze som mala styk posledny pred 17timi dnami.
Môžu byť falošné, počkaj pár dní a skús znova ten istý druh testu.
Vzhladom na to, kedy bol posledný styk a kolko pred ovuláciou vieš otehotnieť by už asi bola čiarka silnejšia, ale to sú všetko dohady, zopakuj test pozajtra a uvidíš či zosilnela.
Vyzerá to ako kanáliky. Zopakuj o 3 dni
@anonym_4554bf ja som teraz mala taketo testy na 22.den cyklu uz, a to mavam 32 dnove cykly, tento raz sa skratil asi na 28, musela ovulacia byt skoro. Takze mas pravdu, na 3 dnove meskanie, ak to je 14+ dni po ovulacii, tak je to ltt. Pepino je ale slabsi, robila som aj/aj a tento Slunicko, Mamatest, tak tie maju viac farbiva. Pepino je inak o nicom test.
@jeleron mne takto tiež vyšiel raz a nebola som tehotná ale vzhľadom ze ti vyšli takto dva neviem ..no máš nejaké príznaky? určite skús znova o pár dni
To slunicko chyt a vyhod z okna. Ja som nedavno skoro infarkt dostala ked mi vysli takto. Ms mi meskala (ale bola som po operacii po kope liekov, stresov atd, tak mi jednoducho ten mesiac vynechala), robila som si tento test a tiez ciarka.. toto je najhorsi mozny test.. takze kup nejaky iny a sprav si ten .
Dakujem dievcata za odpovede robila som si este par dni na to ine testy - vsetko negative len to smejdacke slniecko mi spravilo stresy takze toto proste nekupujte. Dosla mi menstruacia s 6 dnovym meskanim. Tehotna nie som.
To slunicko chyt a vyhod z okna. Ja som nedavno skoro infarkt dostala ked mi vysli takto. Ms mi meskala (ale bola som po operacii po kope liekov, stresov atd, tak mi jednoducho ten mesiac vynechala), robila som si tento test a tiez ciarka.. toto je najhorsi mozny test.. takze kup nejaky iny a sprav si ten .
@xsuzannex mas pravdu same story…fake to bol
@jeleron mne takto tiež vyšiel raz a nebola som tehotná ale vzhľadom ze ti vyšli takto dva neviem ..no máš nejaké príznaky? určite skús znova o pár dni
@anonym_69c00f dokonca 3mi take slniecka vysli a tehotna nie som…. Len mi 6 dni meskali.:/ nikdy si ho uz nekupim….
Môžu byť falošné, počkaj pár dní a skús znova ten istý druh testu.
@januska12323 ten isty strata penazi bolo to falosne… ine ukazali neg. a menstruacia prisla s meskanim. Dakujem
@anonym_69c00f dokonca 3mi take slniecka vysli a tehotna nie som…. Len mi 6 dni meskali.:/ nikdy si ho uz nekupim….
@jeleron mrzí ma ak si snažilka ale neboj určite nabudúce vyjde ak vám teda ide o to.. ale ak aj nie.. veľmi dobre poznám viac krát sa mi stalo tieto falošne duchy sú hrozne … ja som akurat vtedy dieta nechcela a vyšiel mi falošne pozitívny test a tie stresy čo som mala… hrozne od vtedy mám strach testovať sa
Toeto trsty robia aj silnejšie falošné ciarky . Skusit iny test
@jeleron je mi luto
Ja som spravila Livsane...to je spolahlivy test?
@jeleron mrzí ma ak si snažilka ale neboj určite nabudúce vyjde ak vám teda ide o to.. ale ak aj nie.. veľmi dobre poznám viac krát sa mi stalo tieto falošne duchy sú hrozne … ja som akurat vtedy dieta nechcela a vyšiel mi falošne pozitívny test a tie stresy čo som mala… hrozne od vtedy mám strach testovať sa
@anonym_69c00f ten isty pribeh.. nechcela som praveze mam doma predcasny balicek stastia po akutnej sekcii. Velmi som sa bala tiez. Hormony brat nemozem cize ja som v takom strachu ze uz ani nemam styk.:/

Vysvetlite mi niekto, prečo si robíte nie jeden test ale rovno štyri naraz a potom náhodní ľudia na MK majú rozhodnúť či prvé dva alebo druhé dva sú tie “platné”. Počkaj pár dní, urob si znova a budeš vedieť. 🙃