Som tehotná?
Ahojte meska mi 3 ti den menstruacia robila som si 2x slunicko a 2x pepino z prveho ranneho. Pepino vyslo pekne negativne ale toto slniecko ma zneistilo: ….co si myslite je to pozitivne alebl falosny duch? Dakujem za odpovede

Čiarku tam jednoznačne vidím, ale niektoré testy ukazujú falošné čiarky. Nezostáva ti nič iné len sa nadalej testovať a ak bude čiarka pekne silnieť tak si tehotná. Takéto výsledky sú ešte neurčité.
A ešte záleží čo myslíš pod tým že ti mešká 3 deň menštruácia? Čiže je 17 dní od ovulácie? Alebo si si nesledovala kedy bola ovulácia a iba odhaduješ? Lebo ak vieš kedy bola, tak na 3 dňové meškanie je toto velmi slabá čiarka.
A ešte záleží čo myslíš pod tým že ti mešká 3 deň menštruácia? Čiže je 17 dní od ovulácie? Alebo si si nesledovala kedy bola ovulácia a iba odhaduješ? Lebo ak vieš kedy bola, tak na 3 dňové meškanie je toto velmi slabá čiarka.
@anonym_4554bf cyklus som mavala pravidelny 28 dni sem tam par dni hore dole. A moj predpoklad menstruacie bol teda pred troma dnami. Ovulacny som si nerobila.
Vysvetlite mi niekto, prečo si robíte nie jeden test ale rovno štyri naraz a potom náhodní ľudia na MK majú rozhodnúť či prvé dva alebo druhé dva sú tie “platné”. Počkaj pár dní, urob si znova a budeš vedieť. 🙃
@cyneric no lebo prvyvysiek takto nejasne….keby robim prvy pepino tak som v klidku 😁
@anonym_4554bf jedine co viem ze som mala styk posledny pred 17timi dnami.
Môžu byť falošné, počkaj pár dní a skús znova ten istý druh testu.
Vzhladom na to, kedy bol posledný styk a kolko pred ovuláciou vieš otehotnieť by už asi bola čiarka silnejšia, ale to sú všetko dohady, zopakuj test pozajtra a uvidíš či zosilnela.
Vyzerá to ako kanáliky. Zopakuj o 3 dni
@anonym_4554bf ja som teraz mala taketo testy na 22.den cyklu uz, a to mavam 32 dnove cykly, tento raz sa skratil asi na 28, musela ovulacia byt skoro. Takze mas pravdu, na 3 dnove meskanie, ak to je 14+ dni po ovulacii, tak je to ltt. Pepino je ale slabsi, robila som aj/aj a tento Slunicko, Mamatest, tak tie maju viac farbiva. Pepino je inak o nicom test.

Vysvetlite mi niekto, prečo si robíte nie jeden test ale rovno štyri naraz a potom náhodní ľudia na MK majú rozhodnúť či prvé dva alebo druhé dva sú tie “platné”. Počkaj pár dní, urob si znova a budeš vedieť. 🙃