icon

Som tehotná?

buchticka1269
Včera o 19:28

Ahojte žienky, potrebujem poradit. Poslednú menštruáciu som mala 19.11 v decembri sme sa snažili 11.12, 12.12, 13.12 o dieťatko dnes je 1.1 robila som si test a zatiaľ nevidim čiarku.
Bolia ma však už vyše týždňa bradavky, som náladová, smrdia mi veci a zrazu zacítim veci po hodine v miestnosti. Som unavená a zabúdam čo bolo pred hodinou. Mala som mat 17.12 menzes namiesto toho som mala 19.12 - 2 dni spinenie to je celé. Mali ste už takú skúsenosť že test to neukázal a boli ste tehotné ? Prikladám v prílohe fotku, neviem či tam niečo vidíte, ja som čiarku videla aj nevidela, poznáte to🤣. Toto je už asi 3 test tento týždeň.
Budem vám vďačná za akékoľvek rady a skúsenosti 🩷
Som objednaná 8.1 na gyndu.

Som tehotná?
katka329
Včera o 19:33

@buchticka1269 bohužiaľ nevidím ani náznak robila ste si ráno test ?

ankare

@buchticka1269 nič. A na čo ideš ku gynekológovi?

anonym_f661de

No mne z toho tehotenstvo nevychádza. Psychika je silná vec chceš byť tehotná a telo sa tak správa. Vieš koľko mesiacov som ja prežila ako tehula aj keď som nebola? 😃 Ale cítila som sa tak aj keď som nemala byť z čoho

domka222

Podľa mňa už by jasne ukázal, keby si tehotná.

elizabethlove
Včera o 19:35

@buchticka1269 ahoj ja som to mala podobne s druhou dcérou testy negatívne menštruácia meškala plus do toho mi prišli ranné nevoľnosti a všetko mi smrdelo a tehotenstvo som zistila skoro až v 3 mesiaci

terry658
Včera o 19:38

@buchticka1269 mne sa stalo niečo podobné. Dva dni špinenia boli vlastne ovulácia. Tak ak ste sa nesnažili vtedy asi nič z toho.
Ak máš pocit, že už tehotná si, tak skús za dva dni zas test. Možno sa už niečo ukáže.

anonym_b9feb1
Včera o 19:58

@buchticka1269 nuz, neviem, mala som poslednu MS 18.11., uz som v 7.tyzdni a ked som bola 18.12. u doktora, potrebovala som zmenit lieky na tlak, ak som tehotna, tak hcg z krvi som mala vyse 1000, to uz som ciarky mala ako svet. Takze asi Ti len zhaproval cyklus, aj to sa stava.

marhulka13
Včera o 20:34

@buchticka1269 keby máš príznaky, už máš aj test pozitívny