Som tehotná, aj keď testy ukazujú rôzne výsledky?
Ahojte chcem sa spýtať ráno som robila test najprv test bol negatívny po 10 minútach bol pozitívny medzi tím sme pili s kamoškami po 2 hodinách som znovu spravila test a bol us negatívny co si myslite môžem byť tehotná?
Ak by bol pozitívny tak by sa čiarka zjavila hneď a nie po desiatich minútach. Avšak.
Môžeš byť stále tehotná? Áno.
Otestuj sa o pár dní znova.
@cyneric tak som mala aj pri dcére po.polhodine som mala pozitívny test .. no neviem
Dúfam, ze nie 🙂
@anonym_f56492 to dúfam aj ja 😅
@sabinka147 pre dobro dieťaťa 🙂 ty mas pozitívny test a piješ alkohol?
@anonym_f56492 určite som to neplánovala a ani si ho nemôžem dovoliť keď som po vysadení beloretinu iba týždeň
@anonym_f56492 určite som to neplánovala a ani si ho nemôžem dovoliť keď som po vysadení beloretinu iba týždeň
@sabinka147 to nie je odpoved na moju otázku.
@anonym_f56492 V tomto štádiu môže piť ako dúha, plod nie je napojený na krvný obeh.
Možno iba premoceni
@sabinka147 no niečo sa tam črtá, už ti mešká menzes? Prečo sa nechrániš, keď vieš, že si teraz nemôžeš dovoliť tehotenstvo? Ja toto nie som schopná pochopiť
@sabinka147 no niečo sa tam črtá, už ti mešká menzes? Prečo sa nechrániš, keď vieš, že si teraz nemôžeš dovoliť tehotenstvo? Ja toto nie som schopná pochopiť
@anonym_d6c6bc a načo by som sa mala chrániť keď môj priateľ nemôže mať ďalšie dieťa tak nám to povedali v gynacare Košiciach keby ze by som chcela otehotnieť musela by som podsupit ineminaciu a keby to nevyšlo tak umelé oplodnenie
@anonym_d6c6bc a načo by som sa mala chrániť keď môj priateľ nemôže mať ďalšie dieťa tak nám to povedali v gynacare Košiciach keby ze by som chcela otehotnieť musela by som podsupit ineminaciu a keby to nevyšlo tak umelé oplodnenie
@sabinka147 to ma ako cierne na bielom, ze na 100%? Tomu by som neverila.
@sabinka147 to ma ako cierne na bielom, ze na 100%? Tomu by som neverila.
@nevenka áno on ma morfológicke spermie 0,01 .. predtým nez som otehotnela mal 0,02 ale otehotnela som prirodzene dcérka má us 4 roky a my sa stále nechránime .. ale možno že môžem byť aj tehotná no neviem skúsim ráno ešte jeden test
Pozri, kľudne môžeš byť tehotná. Príroda sa niekedy s nami zahra. Mne test pride pozitívny
Pozri, kľudne môžeš byť tehotná. Príroda sa niekedy s nami zahra. Mne test pride pozitívny
@lasona možno že iba chybný test
Ja stale neviem, co je to "us".
@sabinka147 ahoj,aj nám povedali , že nemôžeme mať deti a už čakám druhé 🙂. Takže na doktorov by som sa už až tak nespoliehala.
Prosím ťa, tehotná nie si a nepíše sa uš,ale už🤦♀️
Prosím ťa, tehotná nie si a nepíše sa uš,ale už🤦♀️
@domka222 akože naozaj ? 🤣 stále sa nájdu také žienky učiteľky 😅😅 načo to riešiš nikto tu nepíše o gramatike len ti si tu prišla o gramatike mas stým problém? To je moja vec ci napíšem us alebo už a máj saaaa
@domka222 akože naozaj ? 🤣 stále sa nájdu také žienky učiteľky 😅😅 načo to riešiš nikto tu nepíše o gramatike len ti si tu prišla o gramatike mas stým problém? To je moja vec ci napíšem us alebo už a máj saaaa
@sabinka147 a ešte aj test rozlepila,ale tam UŠ čiarka nebýva...

Ak by bol pozitívny tak by sa čiarka zjavila hneď a nie po desiatich minútach. Avšak.
Môžeš byť stále tehotná? Áno.
Otestuj sa o pár dní znova.