Som tehotná alebo je to falošný poplach?
Ahojte, chcela by som Vás požiadať o radu.
Poslednú MS som mala 4.8., testy mi vychádzajú stále všetky len takto slabo. Mám každý deň (nie non stop) bolesti v podbrušku, také pnutie a bolesti také slabšie ako pred MS a veľmi zriedka slabé špinenie. Nemám iné príznaky, len mám taký zvláštny pocit, že niečo nie je v poriadku, ale je možné že len to v hlave preháňam. K doktorke mám termín až 19.9., dovtedy musím čakať :/ bolo by to moje prvé dieťa, tak skúsenosti nemám, ďakujem pekne za názory.

@michaela789 napr tieto, Testujem sa od 1.9., ale čiarka nesilnie
@denxxx od 1.9.? Uff, tak to nevyzerá dobre ak tam nie je žiaden progres. Ak by šlo o biochemické, čakala by som že už budeš mať testy biele.
Nemáš krvácanie alebo bolesti?
@michaela789 bolesti mám slabučké, také pnutie ako pred MS a krvácať nekrvacam, len zriedka špinim, ale krv žiadna.
@denxxx hm...aby to nebolo mimo maternice, to by mohol byť problém. Lekárke si opísala situáciu dôkladne? Podľa mňa by ťa mala jednoznačne uprednostniť ako urgent.
@denxxx a nemáte v blízkosti pohotovost ? keby ste zašli tam a pozreli by sa nato?
@michaela789 bolo mi povedané, že teraz na ultrazvuku nič neuvidí, že keď nemám žiadne problémy, nevie ako by mi pomohla. Že môžem priať ja krv, ale to neukáže či je všetko v poriadku alebo je tehotenstvo mimomaternicové...takže môžem len čakať :////
@denxxx to je pravda, že nič neuvidí...ale už len sledovaním rastu hcg (pomocou tých krvných odberov) by sa dalo zistiť v predstihu, či je to okej alebo nie. Ja by som na tú krv šla... Veď na to sú tabuľky, že v takom týždni má byť hcg toľko a toľko... Ak by si mala nižšie, je jasné že niečo nejde tak ako má.
Môžeš mať aj cystu či myom
Fakt to nevizera dobre.lekarka by ti mala vziat krv na hcg a sledovať ako stupa.
Ja som mala poslednú ms 1.8. A som tehotná, v deň ms som mala jasnú čiarku, dokonca som stihla prvú poradňu a gestacny vak bolo vidieť v maternici.
Co by nevidela? Na co čaká pani doktorka?
V pondelok byť tebou, by som k nej zašla a jasne vysvetlila situáciu a kľudne opísala kŕče nie mierne, ale poriadne, nech ta vyšetrí ci sa jej to ľúbi alebo nie
Ahoj ako si dopadla ?

Fotku iných testov nemáš? Z tejto nevidno, či je to modré alebo sivé...