Som tehotná, alebo mám bolesti kvôli chorobe?
Ahojte, 31.12 som mala styk. Chránený kondómom keďže antikoncepcia mohla mať zníženú účinnosť. 8.1 som ráno dostala krvácanie ako som zvyknutá akurát farba krvi bola iná. Dnes už mám len špinenie ako obvykle ale začali ma znova nehorázne bolieť kríze aj hlava. Ráno som sa zobudila so zimnicou aj teplotou. Je možné že som tehotná alebo mám tie bolesti kvôli chorobe? Test mi ukazuje zvláštne čiarky ale zatiaľ nesilnejú.
Aké sú to zvláštne čiarky? Buď tam je jedna alebo dve 🙈 resp. duch
Tak s HAK a s kondomom uz neviem, ako by si bola tehotna…
Sex s kondómom a antikoncepciou...navys si mala menštruáciu..Tak to je minimálne šanca, že si tehotná. Keď navyše test je negatívny, (zvláštne čiarky, ake to sú? Bud su, alebo nie sú) tak prečo máš pocit, že sú tehotná?
Zimnica, bolest krížov a hlavy mi príde skôr na nejakú virozu, tetaz je toho plno.
HAK, kondom, menstruacia bola - no tak to na 99.9% tehotna nie si 🤷♀️ skor mas virozu riadnu a zvlastne ciaeky, tiez neviem co si pod tym predstavit
Áno viem, že šanca na tehotenstvo je minimálna ale je. Doma sme všetci chorí. Čiarky tam veľmi vidieť nie sú. Alebo teda sa mi tam duch len zdá. Menštruácia bola ale hnedá ako keby špinenie so zrazeninami.
@ninka99865 takéto tiene mám na teste. Takmer neviditeľný duch. Už mi začalo byť aj zle, teplotu mám 39. Ale tie kríže si neviem vysvetliť.
Absolútne negatívne testy, nič tam nemáš, ani ducha. Jednoducho máš virozu, si chorá. Teoreticky aj zápal močových ciest mozes mat, ale tehotná určite nie si
Nic tam nie je…teplota a krize, to mozes mat zapaleny mocak alebo oblicky. Chod k doktorovi, mozno ti budu treba ATB.
Testy mas negativne. A uz by ozaj stacilo - kazdy mesiac to riesis...
Mas chripku.... ja som tak mala v case Vianoc... krize ma strasne boleli aj cele telo horucky, suchy kasel ten mam doteraz... no vsetko mozne a trvalo to skoro tyzden.
@bejka90 takéto príznaky mám ako popisuješ. Nebola som chorá vyše 2 rokov čiže ma to veľmi prekvapilo.
Negatívne 😅
Nie nie si tehotna 🙂.
Vďaka, test si skúsim ešte urobiť.
Ako velmi Vas bavi vyhadzovat nezmyselne do vzduchu tolko € za testy? Utrate ich radsej za nieco zmysluplnejsie. Testy boli,su aj o 2dni budu negativne,ziadne tiene ani nic podobne tam nie je
Presne tak ako pred mesiacom tak aj dnes a o mesiac keď tu napíšeš tak zas
Zo zaciatku mi Vas bolo luto,no uz to ma opacny efekt.Nemyslim si,ze ste boli niekedy u psychiatra ako ste pisali,nemyslim si,ze sa liecite,no mali by ste zacat,ste chora.Zakazdym Vam xy ludi napise,ze tehotna nie ste,no vy nevnimate,idete si nejaky Vas pribeh a to je ten problem,ste jedna z mala osob,ktorym naozaj tato skupina neprospieva a pre Vase dobro by ste ju mali prestat navstevovat.
A prečo k tomu psychiatrovi nejdes? Veď aj tebe by možno bolo ľahšie.. lebo toto fakt nieje normálne a to nemyslím absolútne v zlom.
A ty sa pri tom styku aj vieš uvoľniť a si to užiť keď máš takéto nenormlane stresy? Veď potom prestaň súložit. A bude všetko ok.
@ninka99865 vôbec netuším prečo tam nejdem. Možno preto, že to je rodinný psychiater. Nedôverujem mu.Ano len v tom prípade môžem celý vzťah ukončiť a to nechcem. Každopádne musím to brať že ak otehotniem tak sa svet nezrúti. Dokonca viem, že som aj ťažko chora a samu ma to trápi.
A nevieš ho vystriedať? Dôvera v lekára je základ. Naozaj prosím skús nad tým porozmýšľať. Bude sa ti žiť ľahšie. A partner čo hovorí na toto stredovsnie?
Uprimne neviem na com mate zalozeny vztah s partnerom,ked Vam tieto veci nevie povedat on,ale musime to byt my.Ked Vam nic nepovie a tvari sa,ze je vsetko v poriadku potom mozte vztah ukoncit a nie pre sex,ale uprimnost.Pretoze aj on musi vidiet,ze ste chora.Neviem preco mate rodinneho psychiatra,no lekar sa da kedykolvek zmenit,takze toto mi pride ako dalsia vyhovorka,ktoru mate.Vzdy,ked Vam ludia zacnu pisat pravdu,zacnete si sypat popol na hlavu,no neverim ani slovu,co pisete,pretoze su to len prazdne slova.Prejde zopar dni a zalozite novu temu a pribeh zacne zas.
@bejbs123 tak každý si myslí čo chce. Ak otehotniem aj napriek tomu, že tu každý tvrdí že ako by som len mohla otehotnieť tak bohužiaľ otehotniem. Už to asi musím nechať tak

No môže to byť aj aj podľa mňa 💁🏻♀️... Asi by som skúsila ráno urobiť ďalší test