icon

Som tehotná alebo mám len oneskorenie?

malllal
28. okt 2024

Ahojte baby dneska my mal prísť menzes zatiaľ nič vždy chodí na čas mala som dva dni do zadu trošku spinenie a odvtedy nič,dneska som si robila aj test a negatív snažíme sa o bábo nemám žiadne ani bolesti podbrušku ani nič...

regi95
28. okt 2024

@malllal ahoj, skús test trosku neskor, pockaj kym ti bude meskat aspon 5 dní. Mne tiez chodia na cas kramy, takze hned som vedela ze mozno to tam je a veru bolo 🙂 takze este trosku pockat a drzim prsty ❤️

malllal
autor
28. okt 2024

@regi95 dakujeme😊 môže to byť že som mala posunutú oulaciu a tým pádom test ešte neukázal?

regi95
28. okt 2024

@malllal podla mna áno. Ja som pockala tie 3-4 dni, vtedy som vedela ze uz nepríde menstruácia 😂 poznám svoje telo. Je to cerstvé u mna tiez, momentálne som v 6tt a len teraz prichádzajú prvé príznaky 🙂

malllal
autor
28. okt 2024

@regi95 tak gratulujem 😊😊 držte palce

regi95
28. okt 2024

@malllal dajte potom vediet o pár dní, ja verím ze to tsm budee ☺️
Ďakujem ❤️

malllal
autor
28. okt 2024

@regi95 áno napíšem

adeladulova
29. okt 2024

V deň príchodu ms, ktorá neprisla, som si robila test a bielo-biely... pri prvom tehotenstve vyšiel duch na 4ty deň meškania, teraz v druhom na 4ti deň už krásna čiarka.
Ešte nič nie je stratené. U oboch bol príznak u mňa prsia, naliať z bokov a citlivé, no nie je to pravidlom

malllal
autor
29. okt 2024

@adeladulova pockam 😊a uvidíme buď to vyšlo alebo príde menzes

bona12
29. okt 2024

@malllal ja som tiez mala dostat vcera,pripadne dnes. A asi 4 dni pred ms ma neskutocne boleli krize, az oblicky, samozrejme nie vkuse. Bolo mi to cudne, lebo krize ma bolia vzdy len v 1. a 2. den ms. Tak som si spravila v sobotu test,bol negativny, v nedelu znova a uz bola slabulinka ciarka. Vcera bola tiez slaba ale o malinko silnejsia. Takze kludne skus aj zajtra testnut. Lebo spinenie mohlo byt pri uhniezdovani, a potom sa zacina tvorit hcg, vacsinou 2-3 dni po uz vyjde slaba ciarka 🙂.

malllal
autor
29. okt 2024

@bona12 baby držte palce 😊

malllal
autor
29. okt 2024

Prišiel my poobede menzes 😓

adeladulova
30. okt 2024

@malllal to ma mrzí... ja som si vždy keď prišla ms zahnala smútok niečím pekným kupenym.. skus a skúsite to tento mesiac znovu.. koľko sa snažíte?

malllal
autor
30. okt 2024

@adeladulova toto je tretí mesiac čo skúšame ale veľmi nato nemyslíme 😄