Som tehotná, keď sú testy rozdielne?
Ahojte,
Mešká mi ms 4 dni. Clearblue digitálny test mi ukazuje pozitivitu 1-2, ale palickovy test (dve rôzne značky) mi ukazujú veľmi veľmi slabulinku čiarku. Testované dnes. Avšak 4.12 v deň kedy som mala dostat ms mi ukazoval pruzkovy test trosku silnejšiu čiarku. Tak neviem čo si teraz myslieť. Som tehotná či nie?
@dominika9797 pravdepodobne biochemicke tehotenstvo
@anonym_693e50 a ak je to biochemické kedy mám asi čakať ms ?
Mas, potvrdene, kedy bola ovulacia? Ak bola neskor, tak ti realne ani nemusi ms meskat a akirat testujes v dnoch, kedy su testy nejednoznacne.
Mas, potvrdene, kedy bola ovulacia? Ak bola neskor, tak ti realne ani nemusi ms meskat a akirat testujes v dnoch, kedy su testy nejednoznacne.
@zuzanaete nemám potvrdené kedy bola ovulacia, riadim sa len podľa toho kedy mi má prísť ms lebo ju mávam ako hodinky
ja by som pockala. v tomto stadiu aj koncentracia mocu urobi divy. skus tie palickove rovnakej znacky ob den testovat.
ja by som pockala. v tomto stadiu aj koncentracia mocu urobi divy. skus tie palickove rovnakej znacky ob den testovat.
@babushkaem vyskúšala som dnes ráno krásna čiarka plná, a o dve hodiny som začala krvácať .. takže bohužiaľ nevyšlo to
@babushkaem vyskúšala som dnes ráno krásna čiarka plná, a o dve hodiny som začala krvácať .. takže bohužiaľ nevyšlo to
@dominika9797 ja som tiez krvacala 🙂 ale iba jeden den, tak este to uplne nezatracuj

@dominika9797 pravdepodobne biochemicke tehotenstvo