icon

Som tehotná, keď sú testy rozdielne?

dominika9797
7. dec 2025

Ahojte,

Mešká mi ms 4 dni. Clearblue digitálny test mi ukazuje pozitivitu 1-2, ale palickovy test (dve rôzne značky) mi ukazujú veľmi veľmi slabulinku čiarku. Testované dnes. Avšak 4.12 v deň kedy som mala dostat ms mi ukazoval pruzkovy test trosku silnejšiu čiarku. Tak neviem čo si teraz myslieť. Som tehotná či nie?

anonym_693e50
7. dec 2025

@dominika9797 pravdepodobne biochemicke tehotenstvo

dominika9797
autor
7. dec 2025
@anonym_693e50

@dominika9797 pravdepodobne biochemicke tehotenstvo

@anonym_693e50 a ak je to biochemické kedy mám asi čakať ms ?

zuzanaete
7. dec 2025

Mas, potvrdene, kedy bola ovulacia? Ak bola neskor, tak ti realne ani nemusi ms meskat a akirat testujes v dnoch, kedy su testy nejednoznacne.

dominika9797
autor
7. dec 2025
@zuzanaete

Mas, potvrdene, kedy bola ovulacia? Ak bola neskor, tak ti realne ani nemusi ms meskat a akirat testujes v dnoch, kedy su testy nejednoznacne.

@zuzanaete nemám potvrdené kedy bola ovulacia, riadim sa len podľa toho kedy mi má prísť ms lebo ju mávam ako hodinky

babushkaem
8. dec 2025

ja by som pockala. v tomto stadiu aj koncentracia mocu urobi divy. skus tie palickove rovnakej znacky ob den testovat.

dominika9797
autor
8. dec 2025
@babushkaem

ja by som pockala. v tomto stadiu aj koncentracia mocu urobi divy. skus tie palickove rovnakej znacky ob den testovat.

@babushkaem vyskúšala som dnes ráno krásna čiarka plná, a o dve hodiny som začala krvácať .. takže bohužiaľ nevyšlo to

babushkaem
9. dec 2025
@dominika9797

@babushkaem vyskúšala som dnes ráno krásna čiarka plná, a o dve hodiny som začala krvácať .. takže bohužiaľ nevyšlo to

@dominika9797 ja som tiez krvacala 🙂 ale iba jeden den, tak este to uplne nezatracuj