Som tehotná, môže byť otcom dieťaťa kamarát ?
Prosím mam menší dotaz chcem sa opýtať s priateľom sme boli rozdeni to je jedno nebudem to tu vysvetľovať skôr ma zaujme baby prosím o odpoved. Mala som menšiu zábavu s kamarátom ktorím som si není istá ci som spala menštruáciu som mala 4-7.7 boli sme na zábave 22.7 ale myslím si že som sním nespala aj tak ma trápi svedomie pretože potom sme sa s mojim chlapom vrátili k sebe usúdil ze chce byť somnou. 1-5.8 som mala menštruáciu a potom od 15.8 -7.9sme správali bez ochrany a nejak mu do mňa ušlo. 8 som mala dostať menštruáciu ta už neprišla a 10.9mi vyšiel slabucko pozitívny test potom 16 bola prvá kontrola a bolo vidieť iba malé kolečko v maternici ale doktor už povedal ze som tehotná o 10 dní som šla na kontrolu a som tehotná a všetko v poriadku. Len sa chcem ujisit ci to náhodou nemôže byť toho kamaráta s ktorým som si není istá ci niečo bolo. Viem ze to vyznie blbo ale ako dlho trvá oplodnenie vajocka až do kým doktor určí ze som od 8.9 tehotná je to rozdiel mesiac takže neviem. Takže neviem si pretaviť koľko má vajicko času od oplodnenia až do kým není vidieť na tom Sone. Prosím o radu. A nadávky ze som není nemalna si prosím neželám 😒ďakujem baby
Nevieš či si s ním spala???? To sa aj sa nepamätať? Si bola až taká naliata? A trvá to 5-7 dní...
Podľa mňa si tehotná s priateľom, myslím teraz toho, o ktorom vieš, že si s ním spala. Veď je tam časový rozdiel takmer mesiac a mala si medzitým aj menštruáciu (čo síce nič neznamená, ale doktor by Ti to povedal, že musíš byť tehotná dlhšie, ako od poslednej menštruácie, ak by to tak bolo). Prípadne ešte kvôli istote napíš, kedy máš termín pôrodu, alebo si to sama skús podľa neho vyrátať cez rôzne tehotenské kalkulačky na internete.
Bude to priateľove. Gynekolog ti stanoví tp a podľa tehu kalkulačky si vieš vypočítať, kedy bolo splodene
Heh a to si myslis, ze ti tu niektora z nas proste povie???? Ja by som ale skor vsadila na to, ze to bude priatelovo, no ako si nemozes pamatat, ci si s niekym spala alebo nie

Ahoj no ja osobne si myslim ze si otehotnela s tvojim priatelom. Nakolko s tym kamaratom ak vobec nieco bolo by si bola v neplodne dni.. (pravdepodobne) a potom si dostala este aj menstruaciu... Takze tam to moc nepasuje.. Ak mas pravidelnu menstruaciu tak otehotnies v polovici cyklu 14 den cca. a potom uz menstruacia nepride.. Takze preto si myslim ze je to s tymto terajsim...