Som tehotná napriek rozporuplným výsledkom testov?
Ahojte chcela by som sa spýtať na jednom teste mi ukázali dve čiarky no robila som si dasie dve a ukázalo mi len jednu čiarku môžem byť tehotná aj keď tie ďalšie testy ukazujú len jednu čiarku

Však počkaj trošku. Netreba robiť 100 testov za deň
@daraduraskova toto mi nepride ako ciarka, uz ti meska ms ? Ak nie pockaj
@dadka1997 a co to potom je?
@daraduraskova skús si kúpiť digitálny, ten čo ukazuje aj týždeň. Test na fotke je pozitívny, ale záleží z akeho moču si robila ďalšie (stačí viac pit a už sa rôznia výsledky).
Ak to mešká počkaj dva dni a sprav digi, ak nemeska počkaj do termínu ms
@sense memali ste náhodou take skúsenosti menštruáciu mam dostať až 12.7
Noo momentálne som zistila ze mam taky hnedý výtok a aj krvácam neviete čo by to mohlo byt?
@daraduraskova kľudne aj ovulácia a ovulacne krvacanie/špinenie
@daraduraskova ak maš MS dostať až 12.7. teraz môžeš mať tak maximálne ovuláciu (ak by si bola.tehotná ešte z predchádzajúceho cyklu tak by si mala dve čiarky zreteľne viditeľné)
Takže zbytočne testuješ si myslím... iba žeby máš nejaký extra cyklus
A to na fotke vyzerá skôr ako zle vykonaný test (nevyzera to ako čiarka) 🙂
@daraduraskova si tehotna
@evka_21 ďakujem ja si tiež myslím ze nie som
@daraduraskova kanalik ? Nejaka fejk ciarka ? Co ja viem .. ale netestuje sa v strede cyklu a čo máš krvácanie moze byt ovulácia. . Ak by si bola tehotna ešte z minulého cyklu mas riadne kolajnice

zalezi od toho kedy si ich ocikala... najrelevantnejsiu odpoved by si si dala, keby si bola ocikala vsetky 3 naraz rannym mocom. Kazdopadne tento tam ma nejaku slabu ciarku, takze bud je citlivejsi, alebo uvidis neskor...