Som tehu
Dobry den. Mam 21 rokov. S priatelom mame spolu nechraneny styk. Moj posledny menzes som mala od 1.7. do 6.7., dalsi mal prist 30.7. no dnes je 3.8. a menzez stale nikde. Inokedy ma vzdy boleli prsia, robili sa mi vyrazky na tvari a bola som nervozna ked to malo prist no teraz vobec nic. No od 17.7. do 24.7. som mala prvy den biely vytok a ostatne dni tmavohnedy, take spinenie. Sla som ku gynekologovi, vzal mi vyter a vysledky su v poriadku. Menstruaciu som mala doteraz pravidelnu a ziadny iny problem som nepostrehla, jedine ten vytok. Mohla to byt ovulacia? Omeskana? Neviem, stale sa snazim vymyslat cim by mohlo byt to omeskanie menzesu. Trebars, ze som 3 dni predtym nez mi mal zacat menzes mala prvy krat vaginalny orgazmus?ze som po dlhej dobe pila?ze som po dlhej dobe fajcila?ze som mala nie moc dobry spanok?ze som zacala kruto cvicit s trenerom aby so schudla? (Zatial 5kil za 2 tyzdne)..ze som si kupila lactacyd na intimnu hygienu?ze som bola tak 2 tyzdne dozadu v poriadne zlom psychyckom rozpolozeni, "depke" silnom placi, vo velkom trapeni? Ja uz ozaj rozmyslam nad vsetkym 😀 volala som so sestrickou od gyn a ta mi vravela, ze ak do konca tyzdna mi to nepride, tak mam prist.
Priatel si je isty, ze mu to neuslo.. no povedzme si zeny, kolko takych uz bolo 🙂
Robila som si teraz 3 dni po sebe testy, ci so tehu a vsetky 3 boli negativne. Ani naznak druhej slabsej ciarky alebo tak.
Co si o tom myslite?
@daduska_maminka nie ja som napisala, ze som si po niekolkych mesiacoch dala cigaretku a poldecko, ci aj to nemohlo nejak ovplyvnit, lebo docitala som sa uz kadeco 😀
a fakt uz premyslam nad vsetkym 😀 tak sa prosim nesmejte 😀 no a na gyn som sla voli tomu vytoku, lebo som to nikdy predtym nemala a gyn vzal preto ten vyter
@bianka9966 najskor to moze suvisiet s tym chudnutim, 5kil za 2 tyzdne je dost. Inak na taketo muzske vyhlasenia ved som si daval pozor uz mnohe doplatili preto ak babo neplanujes, odporucam sa nejak chranit. Najnebezpecnejsie je viackrat po sebe mam 8 rocny dokaz doma 😂
@bianka9966 vyrazny ubytok hmotnosti moze byt dovodom
Bude to z dôvodu veľkej straty váhy. Za týždeň sa odporúča schudnúť 0,5 - 1 kg. Vďaka takémuto "chudnutiu" si môžeš akurát tak uškodiť, spomalí sa ti metabolizmus (čiže veľká šanca, že to priberieš späť aj s nejakými kilami navyše) a ešte si aj hormóny môžeš rozhádzať a tým aj cyklus ako taký....
No podla mna nie si tehotna. Ked 3 testy a vsetky negativne. Tie problemy mozes mat sposobene zlou zivotospravou. A radsej by som ti odporucila ist k doktorovi aby ta vysetril
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
@daninka2
@kahh
@ejuska2586
@korylan
Taktiez som dnes prisla na to, ze pri styku som mala bolest..taky tlak v podbrusku..neprijemna tupa bolest. 😕
@bianka9966 podľa môjho názoru nerob paniku a počkaj nejaký čas a uvidíš čo ďalej bude. Keď sa budeš cítiť zle, tak behni ku gynekológovi a on ti povie čo to môže byť. Fakt to môže byť spôsobené aj tou váhou
@bianka9966 a bola si s tym uz doktora? Ci stale na to "kasles"?
Dievča moje zlaté ja mám 20 ale keď čítam takéto príspevky chce sa mi plakať..Pred tým než si začala sexovať si si mala radšej preštudovať biològiu.Máš 21 rokov.Tvoj cyklus sa môže meniť aj vplyvom hormònov.Mohla si prechladnúť.Sama píšeš o chudnutí.Aj vplyvom váhy sa ti cyklus môže zmeniť aj nedostatkom spánku.Po sexe sa väčšinou menzes spustí takže orgazmom to nebude 😊.To je mi teda blud.Psychické rozpoloženie to ovplyvniť môže.Môžeš mi prosím ťa vysvetliť prečo sa testuješ 3 dni po dátume? Najlepšie je to testovať ráno a až týždeň od meškania.Cyklus sa ti vekom mení.Aj mne teraz zblbol cez leto a statočne.Nestresuj.Sú to len 3 dni ...Ak sa bojíš tak používajte ochranu.Very simple.Z komára somára robiť.Načo.To po každej zmene sa treba hneď vypytovať kravinu za kravinou na internete? Keď neviem tak si to naštudujem.Ak mi test vychádza aj po týždni negatívny a menštruacia sa nedostavila...zájdem si na gynekològiu v kľude.Buď dostaneš vyvolávačku alebo ti zoberú krv.Doktor nie je veštec aby ti po 3 dňoch meškania povedal ,že si tehotná.Študovať ,študovať ,študovať o svojom tele by sa trebalo vzdelávať aj mimo školy 🙂
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

@bianka9966 celkom zaujímavo si to opísala. Piješ, fajčíš, depkujes KRUTO CVIČIŠ.. nedáva mi to logiku ... + mydlo lactacyd s ktorým to vôbec nic nemá spoločne... a ani s prvým vaginalnymm orgasmusom.. 😀 Jedine omeškanie menštruácie môže byť aj tou depkou.
Ďalšia vec čo mi nedáva logiku je že si šla na gyndu kde ti robil výter.. načo ?? Ak máš podozrenie na tehu sa robí odber krvi nie výter, alebo by ti spravil sono maternice a vaječníkov. Takže myslím si že tehu niesi. Pekný deň.