Som v tom?
Ahojte baby, chcela som sa len svami poradit a opýtať sa na vaš názor🙏☝️ či vaše oči vidia to čo ja🤔 robila som si test ráno ci aj vy vidite slabulinku čiaročku alebo len ja🤔😁

@jjanulienka a keď si to zväčite?
Vyhravas sutaz o najdebilnejsie odfoteny test 👑
Ťažko povedať ci pozitívny alebo kanálik...pockaj 2-3 dni a ak ms nepríde sprav znova
@maminkadeticiek myslím,ze raz tu bol rozobratý test foteny kdesi na zemi pri činžiaku,takže aj s týmto sú v top 2-ke :D autorka,ver mi,že keď ten test bude poilzitivny,uvidíš to voľným okom.
Vidím tiež
@tehotna40 robila som si aj ten a bol Negativ. Ale stalo sa to že v Piatok som si robila Pepino a obydva boli take slabe čiarky a dnes som si robila aj tyčinkovy a jeden aj papierikovy pepino a negativ. Neviem či to boli dake zle testy pred tym alebo čo. Uvidime v utorok u doktorky
Ja vidím tiež /// 🙄
@luli552 navrchnej dve a tu už iba jedna .... No pepino sú vraj poslednú dobu dosť nespoľahlivé 😐
Mne za vyše 2 rokov neukázali ani raz ducha, vždy boli negatívne ... No nedávno som robila a zrazu kanálik... tehotná som nebola ... Fakt treba testovať radšej inou značkou. Držím palce. 🍀🌷
@luli552 ja som používala testy z Aliexpress....boli spoľahlivé a presné....duchov ani kanaliky mi nikdy neukázali a potom keď som bola po 2r tehotná, tak hneď od začiatku krásne čiarky od najslabšej po najsilnejšiu. Cena neporovnateľná ..asi by som skrachovala pri tom mojom testovaní. 😃

Možno keby si to odfotila bez toho tieňa by sme aj niečo videli🤷🏽♀️