Som v tom?
Prosim Vás babulky uz mesiac nemam menštruáciu a vysledok je takýto
Nechcem byt negatívna, ale podľa mna v tom nie si
Po mesiaci by tam boli dve jasne čiarky. Toto bude niekde iné problém
@leyla0 mala by si mat uz koľajnice ako hrom. Ja tam volnym okom nevidim zial nic (na colomba sa hrať nebudem). Kup si digitálny a uvidis. Pripadme este pretestuj inými ale obávam sa že nevyzerá to na tehu...
Mne par krát normalne vynechala ms a nebola som tehu (stres, prechladnutie a pod) a na ďalší mesiac normalne dosla.
Po mesiaci meškania by už bol test s takými čiarkami, že až by svietili
Nie každé meškanie je automaticky tehotenstvo. Chod na gynekológiu, doktor ti najlepšie poradí, čo s tým
Tehotná nie si, veď sama vidíš ze je tam jedna čiarka. Po mesiaci by si tam už mala vojakov. Chod ku gyn na vyšetrenie
@leyla0 tie testy povazuj za negatívne po mesiaci meškania by si tam mala mat riadne koľajnice. Vidím tam ducha druhej čiarky, neviem možno je to len koľajnička ťažko povedať keďže sa fotky nedajú priblizit ale mala by si ísť cim skôr k lekarovi. Môže ísť aj o zamlcany potrat v skorom štádiu s ktorým sa telo nevie same vysporiadať. Rozhodne mesačne meškanie menstruacie je treba riešiť s gynekologom pokial ti to predtým chodilo pravidelne.
Po mesiaci meškania si mala ísť už k doktorovi
@nikolka5432 vyzerá to na ducha skúsila si znova? Mne sa vidí ako sľubný zaciatok
@leyla0 nič tam nevidím 🤷
@nikolka5432 skus ešte jeden test ale vyzera to pozitivne
@nikolka5432 tak ten je 100% pozitívny. Gratulujem
@nikolka5432 💓💓💓 super prajem veľa. Šťastia
@bajka1313 nejaký duch tam je otestuj o 2 dni.A MS ti už mešká ?
@nikolka5432 ja nemam pravidelny cyklus (mam PCOS) a po pol roku “nicoho” mi prisiel menzes presne pred mesiacom (4.9) takze meskanim sa u mna neviem riadit 🫣😅

Ked sa veeelmi dobre zapozeram tak nieco vidim ale po mesiaci meskania by si tam uz mala kolajnice jak oci 🥺 takze podla mna problem bude niekde inde