Špinenie po pozitívnom teste: Je ešte šanca na tehotenstvo?
Ahojte. V stredu pozitivny test. Ale od vcera vecera slabe spinenie ale stale bolest prsnikov. No ine bolesti nemam. Myslite , ze este je tam sanca to udrzat v prospesne tehotenstvo? V skratke mam 3x za sebou potrat a 1x mimomaternicove. Nemam uz nejaku nadej. Rano budem volat hned mojmu.
@miriama219 zalezi ako spinite.ci hnede alebo krv....ak krv treba.ist na pohotovost
Ja som tak skončila minuly víkend bola som.5tt dali mi infekciu proti krvácaniua ze cakat.kedze nebolo srdce (co mi bolo jasne).v utorok idem k svojej lekarke co som objednana uz 3 tyzdne k nej tak som zvedava na vysledok....plus na pohotovosti mi dali aj duphaston ktory beriem kazdy den ale.to som brala pri oboch tehu (prve MA v 12tt) druhe uspesne
@zuzkaa1991 prečo si myslíš, že hnedé by bolo "lepšie "?Ja som mala práve hnedé pri MA
@miriama219 preco si nesla hned na pohotovpst? Po 3 potratoch si rizikova pacientka...inak mas porobene vysetrenia a beries nejake lieky ked uz 3 potraty?
@floki1994 mam vysetrenia beriem aj medrol pretote vytvaram protilatky voci spermiam ale tie mam uz ovela lepsie ale doktorka mi dala medrol. Pohotovost by bola fajn ale nechcem sa stresovat a aj tak som s dcerkou dnes sama. Rano pojdem hned za mojim ze ako to vidi.
Jeden vajecnik uz nemam no bojim sa ze pridem este aj druhy 😔🤦🏼♀️
@miriama219 a krv mas ok? Ziadne lieky na riedenie? No ja by som sla hned vsak zajtra uz moze byt neskoro 😪 mozno to vedia zachranit ... a este ked mas jeden vajecnik ...
@floki1994 krv je ok dali mi aspirin
@miriama219 takze ju riedia..no uz teda ako uznas za vhodne...vela stastia
@floki1994 dakujem
@domka222 lebo je to stara krv a ako čítam diskusie.ze vela zien spini a lekari zevraj nic nerobia s tym...horsie je čerstvá krv ale.ako pisem nieco sa vam nezda chodte na pohotovost ;) ja som krvacala slabo akoby mi mestruacia začínala ale.zas som bola.na nohach cele dni plus noc kedze.manzel a dieta mali 40tky
@zuzkaa1991 a čo keď je stará? Ja som ju mala starú, lebo potrat sa sám nespustil,ale akcia srdca už nebola.
V takom prípade už ani na pohotovosti nič nespravia. Nie vždy je rozhodujúce ,či je to čerstvá alebo stará krv. V obcho prípadoch to môže skončiť dobre,ale aj zle.
@domka222 aj ja a toho sa bojim ze pridem aj o druhy vajecnik 😔
@miriama219 viem,že myšlienky idú hlavne na tú zlú stranu,ale netreba ešte zúfať. Držím palce
@domka222 presne tak je to narocne …uvidime co zase osud so mnou nadeli.
Ahojte ja som po ket a som 5tt tehotna a dneska mala som troska ruzove spinenie a potom hnede a isla som u doktora a dal mi liek a potom nic ........ Co mislite mate nejake skusenosti prosim vas

To my nevieme,tiez som spinila, tretie som uz donosila. Drzim palce