Špinenie pred menštruáciou: Je to uhniezdenie?
Ahojte na 19 deň cyklu sme mali sex, s kondómom. Zajtra mám dostať ms, sex bol pred týždňom v piatok, a tento týždeň v stredu som mala špinenie. Myslíte, že mohlo ísť o uhniezdovanie? Plodné dni som cez sex pravdepodobne nemala. Nejde mi však do hlavy to špinenie.
@mirka3169 keď sa bojíš treba spojiť viac ochranných metód dokopy . Prerušovanu suloz s kondómom . Myslím si , že to uhniezdenie nebude
@lenka_vi1 ja som sa vždy snažila dodržiavať také pravidlo že keď mešká viac ako 5 dní testujem a potvrdila som si či stres alebo šťastie 😁
Áno v decembri som to nedodržala, netuším čo ma napadlo v deň očakávanej ms testovať a boli 2 čiarky 🙈😁 predtym som nikdy tak skoro netestovala..to nejaký ten žensky zmysel musel byť
Niekedy keď zblbnu hormóny..ale vraj aj vekom, sa menzes môže rozbiehať postupne a cykly sú kratšie. Sama to zažívam.
Mávam 1 deň spinenie, potom 2 dni nič a až potom príde menzes. Takže si myslím, že to mohlo byť niečo takéto.

Mohlo to byť úplne hocičo..
Uvoľnenie starej krvi z predchádzajúcej ms, prasknutie nejakej cievky, posunutá ovulácia,...
Keď si nemala nechránený styk tak asi nemá byť z čoho uhniezdenie, nemyslíš?