icon

Špinenie pred menštruáciou: Je to uhniezdenie?

mirka3169
24. jan 2025

Ahojte na 19 deň cyklu sme mali sex, s kondómom. Zajtra mám dostať ms, sex bol pred týždňom v piatok, a tento týždeň v stredu som mala špinenie. Myslíte, že mohlo ísť o uhniezdovanie? Plodné dni som cez sex pravdepodobne nemala. Nejde mi však do hlavy to špinenie.

nika_val
24. jan 2025

Mohlo to byť úplne hocičo..
Uvoľnenie starej krvi z predchádzajúcej ms, prasknutie nejakej cievky, posunutá ovulácia,...
Keď si nemala nechránený styk tak asi nemá byť z čoho uhniezdenie, nemyslíš?

mirka3169
autor
25. jan 2025

@nika_val samozrejme, avšak stále som taká, že mohol kondóm zlyhať. A nejakom mi ani nevychádzajú tie dni, podľa toho čo si myslím, že som mala ovu...

simona1998
25. jan 2025

@mirka3169 keď sa bojíš treba spojiť viac ochranných metód dokopy . Prerušovanu suloz s kondómom . Myslím si , že to uhniezdenie nebude

nika_val
25. jan 2025

@mirka3169 tak pre istotu skoč k dr aby ťa pozrel ale nestresuj sa.. najčastejšou príčinou meškania ms je stres takže snaž sa byť v kľude 🙂
Ja si tiež myslím že to uhniezdenie nebolo

mirka3169
autor
25. jan 2025

@nika_val ms prišla, vďaka Bohu 🙏🤣

lenka_vi1
25. jan 2025

@nika_val to je pravda s tým stresom, ale ja som si tiež myslela že mi mešká zo stresu a dnes som v 16 tt.

nika_val
25. jan 2025

@lenka_vi1 ja som sa vždy snažila dodržiavať také pravidlo že keď mešká viac ako 5 dní testujem a potvrdila som si či stres alebo šťastie 😁
Áno v decembri som to nedodržala, netuším čo ma napadlo v deň očakávanej ms testovať a boli 2 čiarky 🙈😁 predtym som nikdy tak skoro netestovala..to nejaký ten žensky zmysel musel byť

glade22
26. jan 2025

Niekedy keď zblbnu hormóny..ale vraj aj vekom, sa menzes môže rozbiehať postupne a cykly sú kratšie. Sama to zažívam.
Mávam 1 deň spinenie, potom 2 dni nič a až potom príde menzes. Takže si myslím, že to mohlo byť niečo takéto.

mirka3169
autor
26. jan 2025

@glade22 áno pravdepodobne asi niečo také, akože už mi ťahá na 30, už to asi pozná aj telo 🤣

glade22
26. jan 2025

@mirka3169 že ťahá na 30 😀 veď to ešte len začínaš žiť!