icon

Spoľahlivosť ovulačných a tehotenských testov zo Shein a Aliexpressu

15. apr 2025

Dobrý večer dievčatá prosím má niektorá z vás skúsenosti s testami práve od nich? Prvý krát som objednala ovulačné aj tehotenské testy od nich keďže je ich viac balenie no a ms mi mešká 2,3 dni tak som si urobila keďže tam ani nepíšu citlivosť a boli negatívne. Môžem sa spoľahnúť na výsledok? Čaká ma operácia tak aby som si bola istá. Ďakujem za odpoveď 🙂

stellariaaquatica
15. apr 2025

Dobre vymyslená téma

autor
15. apr 2025

@stellariaaquatica Nemá byť prečo vymyslená 🙄 Určite je tu viacero žien čo vyskúšali testy ja ešte nie a keďže u nás max 2 testy v krabičke dostať tak sa mi radšej objdnala odtiaľ kde sú v balení 10 až 20. Kadejaké veci som už odtiaľ objednala no testy ešte nie

vanilkovazmrzka
15. apr 2025

Chod uz spinkat a zajtra si v lekarni kupis spolahlivy test, aby si pred operaciou mala spolahlivy vysledok. Dobru noc.

nevenka
15. apr 2025

Ak mas One step, citlivost je 10mIU, teoreticky by mal ukazal pri 3 dnoch meskania, ak by si bola tehotna. Za predpokladu, ze si ovu mala pred 11 a viac dnami.
Mne nikdy neukazali falosnu ciarku. Mne sa zda, ze kopa twstov je len prebalena cina v peknom obale.
Ovulacne mi funguju dobre.
Ale ak by som potrebovala naozaj spolahlivy vysledok, tak kupim daky kvalitnejsi test. I ked, ja som si kvoli liekom robila test z lekarne, samozrejme, nevedela som, kedy bola ovulacia a tehotna som bola, hoci bol negativny. Bolo proste skoro. Takze takto.

stellariaaquatica
16. apr 2025

@autorka Tu mas práve odpoveď o tvojej spoľahlivosti testov. Máš pocit že testy kde je ich v balení 10 a stoja menej jak rožok v obchode sú spoľahlivé?

queen19
14. máj 2025

Ja tieto testy práve používam a pekne ukazujú prichádzajúcu ovu 🙂) Mám aj tehotenské 🙂