Spoľahlivosť tehotenského testu Clearblue
Ahojte je tento test spoľahlivý??? Mali ste v poslednej dobe falošný pozitívny výsledok? Ďakujem😉

1-2 je nespolahlivy vysledok, ak je vyssistupen tehu, uz to spolahlive je.
kazdy test je nespolahlivy v obdobi, ked ukazuje nizku pozitivitu, kazdy jeden. tu na MK je nespocet prikladov.
ak sa teda robineskor, tam uz sa tomu verit da.
Mne ukazal 1-2 a tehotna som nebola, hcg z krvi bolo negativne
@juliankah mne tiež digi ukazoval +1-2 a palickove negatívne , nebola som tehotná
mne pri jednom dni meškania už ukázala 2 - 3, pri prvom tehotenstve 3+.. ja na ne nedám dopustiť...ale vždy testujem až keď mešká.. keď máš ducha a ukazuje ti 1-2, kľudne môže určovať správne.
@juliankah mne tento test ukázal 3x úplne presne ..za mňa spokojnosť.
Dievčatá prosím čo myslite ? Testy robené deň pred MS, 14dpo pri 30 dnovom cykle
@mimi31801 test je pozitívný..
@mimi31801 test je pozitívný..
@dianna3571 naozaj ? Nezvyknú duchovat ? Tu na MK sa dočíta žena všeličo ..
@dianna3571 naozaj ? Nezvyknú duchovat ? Tu na MK sa dočíta žena všeličo ..
@mimi31801 ak aj digi test ukazuje týzdne tak test neduchuje ! Digi test neklame.
Ja som mala tiež len ducha na teste, utekala som do lekarne a hneď som si urobila digi test mne ukázal 2-3 tyždne a dnes som už c 35tt 🙂
Držím palce 💓
@mimi31801 ak aj digi test ukazuje týzdne tak test neduchuje ! Digi test neklame.
Ja som mala tiež len ducha na teste, utekala som do lekarne a hneď som si urobila digi test mne ukázal 2-3 tyždne a dnes som už c 35tt 🙂
Držím palce 💓
@dianna3571 samozrejme, ze moze duchovat. cim kratsie od ovulacie, tym vyssia pravdepodobnost nepresosti testu.
tu na MK je vela prispevkov s falosne pozitivnym digi testom.
a to, ze ty si tehu nic nehovori o presnosti testu. vsak su len 2 moznosti, bud si,a lebo nie si.
a mnohe zeny s pozitivnym digi tehu testom tebu neboli.

@juliankah nie mne ukázal presne tak ako bolo 3+ a reálne som bola okolo 6 týždňa