Spoľahlivosť tehotenského testu Mamatest
Mate uz skusenosti s tehotenskym ceskym testom "mamatest"? Ak ano, ako ste s nim bolo spokojne?? Bol spolahlivy??
Hej no lebo ja mam taky problem, ze mne ukazal 2x negativny vyslefok lemxe pocas mesiaca som mala zvlastny hnedy vytok pripominajuci zele a trvalo to asi 2-3 dni a moja menstruacia bola taka netypicka .. Bola taka slaba ako nikdy predtym v zivote a skoro ziadne bolesti tak neviem co si mam mysliet..
@moja086
@kaciatkoparis este v predoslej teme, co si zalozila, ti viacere radili test aktualne opakovat. nie pred terminom menstruacie, ale po nom. a si pisala, ze si si ho robila 2x, ale pred menstruaciou. uz si si to trebars dnes opakovala?
@eikenella ahoj este nie...heh bojim sa aj ... Ale na piatok som objednana ku svojej gynelologicke..
@kaciatkoparis vies, len takto by si sa vysledok dozvedela skor... ak ti v piatok aj vezmu krv na hcg a pripadne tehotenstvo, budes cakat do dalsieho tyzdna. ak by na sone nebolo toho vela vidiet. a ak by bol vysledok tehu testu aj trebars teraz pozitivny, mozes sa na to do piatku pripravit v hlave. podla mna, by si si mala spravit test. zakladat dalsiu temu ti tu nepomoze. tehu testy su kvalitne, ked si tehotna, tak ti vyjde pozitivny.
@kaciatkoparis presne aj ja som mala taku slabu ciarku a potžom som si robilao jeden den neskor, a uz bola o malilinko silnejsia, to preto, lebo si este len malilinko tehu 🙂 ale tiez som isla hned navstivit lekara na druhy den 🙂 a on mi to potvrdil uvidis, aj tebe povie pozitivnu spravicku drzim palce 🙂
@moja086 ale ja som nemala 2 ciarky ale 1 ciarku a 2krat som si robila test ml vzdy negatovny vysiel ale taa menstruacia co nebola typicka a aj ten vytok ma znepokojuje no kedze testy vysli negativne tak nwm co si mammysliet
@kaciatkoparis žiadna z nás tu nie je Sibila, že by do teba videla, čo sa s tebou deje. Choď k dr. a tá ti bude vedieť povedať viac.

ja mam s nim 100% spokojnost este ma nikdy nesklamal 🙂