Správny čas na test
Ahojte babuľky chcem sa spýtať, mám nepravidelný cyklus
31 DC, 37DC, 39DC a aktuálne som 33DC. O bábätko sa snažíme veľmi aktívne a veľmi po ňom túžime. Kedy si mám teda urobiť test ?
@miselka52 Skôr ako 10 dní po oplodnení to väčšinou neukáže 🙂 Ideálne tak 14 dní po ovulácii. Takže eodporucam ešte dva tri dni počkať 🙂
@tinka_1807 Ďakujem krásne za odpoveď
Pravdepodobne 22 🤔🙉 keď sa intenzívne snažíte a máš rozhádzané dĺžku ms tak prečo nemeriaš bazálnu teplotu + ovu ..kľudne môžeš mať ovu až 25 deň .za ďalšie tá vaša snaha je pravdepodobne prehnaná miniete si živé spermie ešte pred ovu a počas ovu ich máte slabé potom nečudo že to nejde 🙈🙉
@miselka52 ahoj, ak mas nepravidelny cyklus, vies aj pricinu? moze tam byt aj nepatrny problem, ktory sa da mozno aj lahko odstranit a clovek sa nemusi trapit cele mesiace 🙂
@mariska1989 ich snaha je veľmi prehnaná? A ty jej radíš ešte k tomu merať teplotu? Pokiaľ sa nesnažia x rokov, nech si radšej užívajú sex ako tieto blbosti okolo
@domka222 tak merať teplotu je asi dosť jasne že prečo -že kedy má ovu nie len to vytiahnuť z palca ..ono je asi lepšie sexovať každý deň aby náhodou neušli plodné dni potom kvalita spermií je aká ?? Sex sa dá užívať aj počas plodenia ale asi vieš o tom ty lepšie tak jej poraď ako často má sexovať aby si našla dve čiarky keď ma cyklus každý mesiac iný
Doteraz som si merala každý cyklus teplotu
Nevydržala som a test som si urobila dnes, no bol negatívny, partner tam ducha vidí ale ja nie
@miselka52 tak ak si si merala a bol teda na 22 deň cyklu ovu tak si 11 deň po čo by ešte nemuselo ukázať mohlo sa stať že sa neskôr uhniezdilo .graf nemáš ? Niektorým aj na 14 deň ukáže slabého ducha .ukáž foto
@miselka52 tiež nič nevidím .naj odfotiť pri okne a na bielom podklade .ale býva zvykom že niekedy je vidieť osobne ale foťák to nezaznamena tak je otázne či sa to tvojmu len zdá alebo niečo vidieť 😁
Ďakujem Vám 😔
@miselka52 prvom rade nezufaj kľudne môže byť že sa neskôr uhniezdilo a hcg nezachyti.prvom rade ak sa už dlhšie snažíte tak treba spermiogram a ty hormonálny profil aspoň. .hlavne nesexovat čo druhý deň treba až sú aj spermie kvalitnejšie až to nevedie zbytočne k odialeniu // . Skús urobiť za dva dni .teploty sú aké ?
Pozri, ten test si robila teraz? Nezúfaj, test si urob o pár dni ráno. Možno vyjde úplne ale úplne iný výsledok… ešte nič nieje stratené. Budem ti držať palce
Ďakujem Vám za podporu. Sex máme podľa chuti niekedy viac krát za deň niekedy po dvoch troch dňoch. Teplota najvyššia bola 36,67.

@miselka52 vieš kedy si mala ovuláciu? Ak nie tak počkaj do toho 39 DC a skus potom