icon

Spustenie mlieka - možný príznak tehotenstva

22. feb 2022

Ahojte, snazila som sa najst ci sa to este niekomu stalo ale nenasla som. Mame doma dcerku, 14m. Snazime sa o druhe dietatko, pomedzi to som uz mala MMT. Tento mesiac mi vsak tyzden pred MS zacali priznaky: mam neustale zavrate, mam zaludok “na vode”, citim sa unavene a celkovo “mimo”, mam menstruacne bolesti v podbrusku, skor take tahave ale nie intenzivne, najma rano a vecer a co je najzvlastnejsie ked si stlacim prsnik vyteka mlieko (prestala som kojit pred 4 mesiacmi). Moze to svedcit o moznom tehotenstve alebo si to namyslam? Stretla sa s tym nejaka? 🙂 MS by mala prist o 3 dni.

dominika_sk
22. feb 2022

Na zaklade dlžky lutealnej fazy si možno 8-9dpo kedy ešte naozaj nemožeš maťpriznaky lebo nie je z čoho. To že ti ide mlieko je normalne. Syna nekojim viac ako rok a mlieko mi ide stale. Pri prvom dieťati mi dokonca išlo ešte 2,5r po odstaveni.

blondiee83
22. feb 2022

Nie, nie je to priznak tehotenstva. To mliecko ti tecie este od prvej dcery, aj ked nekojis.... Nie je treba stlacat a skusat, nakolko to este moze kvapkat dlhsiu dobu. tak mi hovorila lekarka, ked som bola po skonceni kojenia na sone prsnikov - nestlacajte, neskusajte.

autor
22. feb 2022

Dakujem za odpovede 🙂

diamond007
22. feb 2022

Áno. Moje prvé príznaky boli zavrate už presne 10dni po pohlavnom styku
Test som si robila až po chýbajúcej menštruácii na 20den a bol pozitívny.

jjanulienka
22. feb 2022

A predtým si si neskúšala tlačiť? Lebo mne išlo takto mlieko asi aj pol roka po dokojeni🤷🏽‍♀️

jana65l
Autor odpoveď zmazal
ali999
27. feb 2022

Mne sa to stalo pri 2.dcere . 9dpo mi začalo ist mlieko akoby a o 3 dní som mala pozitívny test 🙂