Stále chodím cikať, môže to byť tehotenstvom ?
Ahojte☺️ ...o bábätko sa nesnažíme..ale už mi 6 deň mešká ms..ani nemám pocit , že ju dostanem ..no stále chodím cikať..hlavne v noci to strašné..prídem z wc a musím znova .... test som si nerobila ..chcem ešte pár dní počkať či náhodou nepríde ms..čo myslíte baby?? Vy ste to mali ako v prvých dňoch ☺️
cikať som vôbec nechodila...
Len test ti da odpoved...po 6dni meskania by ti mal dat odpoved....netreba cakat a rozmyslat preco meska....
Uz den meskania mi test ukazal 2 ciarky, ale pri jednom neuspesnom tehu som chodila hned od zaciatku cikat 🙄
@ikaros332 tak test si neurobíš a pýtaš sa nás a čo sme mi gynda? Urob si test to už bude jasné 😊
Joooj baby...ešte pochopím keď si urobíte test a ten výsledok je nejasný ale pýtať sa bez testu? Načo? Ja už by som mala aj test ocikaný možno aj 2 pre istotu.
:D fakt nie je lepšie si ho najprv urobiť a potom začať polemizovať?
@modrykoniicek asi tak nejak
Ja som kazde teho chodila hnet viac cikat ale to co opisujes nemam ani v 9m hoci sa budim 3-4x v noci na wc. Ze ides a zas ides to je skor zapal mocaku mne nanho tlaci babo tebe este nema čo. Posledne som mala pozitivny test den pred meskanim ., a raz meskali 2tyzdne a nebola som teho. Ty uz mozes kludne aj vecerny moč otestovat.
@miadi ja tak chodim od zaciatku a zapal som nemaka a ani nemam. A od uuuplneho zaciatku,este som to nemala ani lekarom potvrdebe som tak chodila,ze som vysla z wc a musela ist znovu.
@miriam1983 tak nevycikas vsetko. Ale test bude istejši 😉 ako ciki porovnavat
@miadi tak to je jasne. Ja by som nevedela byt tak trpezliva 😀
@miriam1983 Tak asi dufa ze pride mrcha a boji sa zeby bol pozitivny test.
@miadi mozne to je.
@miriam1983 tak ci tak by som nevydrzala 😄neistota je vzdy horsia.
Jednoducho test, na čo chceš čakať? Mne keď 3 dní meškali, už som kupovala test a na 6 už boli koľajnice ako svet. Na WC som tiež behala skoro stále, inak žiadne príznaky som nemala. Keď bude test negatívny, a nepríde menzes, takmer gynekológia. Ak bude//, tak tiež gynekológia 🙂.
Ďakujem sa odpovede☺️ ..dnes je 7 deň meškania.. áno dúfam, že prídu..nie sme na to ešte dostatočne pripravený..počkám ešte do konca týždňa a urobím test ..lebo ma obca cez deň pobolieva bruško aj kríze ako pri ms☺️
Mozes byt kludne aj prechladnuta, ale ten test by som si spravila pre istotu
aj mňa bolelo podbruško a kríže,myslela som,že určite dôjde,ale nedošla 🙂
Zabudla som napísať 🙂 7 deň meškania poobede som dostala menštruáciu 🙂 neviem prečo mi meškala ale súper že došla 🙂 síce trvala len 3 dní ale prišla 🙂

@ikaros332 nemusis cakat urob si test Uz by to malo byt jasne. Typovacky su ti na nič.