icon

Stále chodím cikať, môže to byť tehotenstvom ?

ikaros332
7. jan 2020

Ahojte☺️ ...o bábätko sa nesnažíme..ale už mi 6 deň mešká ms..ani nemám pocit , že ju dostanem ..no stále chodím cikať..hlavne v noci to strašné..prídem z wc a musím znova .... test som si nerobila ..chcem ešte pár dní počkať či náhodou nepríde ms..čo myslíte baby?? Vy ste to mali ako v prvých dňoch ☺️

miadi
7. jan 2020

@ikaros332 nemusis cakat urob si test Uz by to malo byt jasne. Typovacky su ti na nič.

deti95060810
7. jan 2020

cikať som vôbec nechodila...

giuli
7. jan 2020

Len test ti da odpoved...po 6dni meskania by ti mal dat odpoved....netreba cakat a rozmyslat preco meska....

evuska135
7. jan 2020

Uz den meskania mi test ukazal 2 ciarky, ale pri jednom neuspesnom tehu som chodila hned od zaciatku cikat 🙄

bobricek1979
7. jan 2020

@ikaros332 tak test si neurobíš a pýtaš sa nás a čo sme mi gynda? Urob si test to už bude jasné 😊

modrykoniicek
7. jan 2020

Joooj baby...ešte pochopím keď si urobíte test a ten výsledok je nejasný ale pýtať sa bez testu? Načo? Ja už by som mala aj test ocikaný možno aj 2 pre istotu.
:D fakt nie je lepšie si ho najprv urobiť a potom začať polemizovať?

lenka2710
7. jan 2020

@modrykoniicek asi tak nejak

miadi
7. jan 2020

Ja som kazde teho chodila hnet viac cikat ale to co opisujes nemam ani v 9m hoci sa budim 3-4x v noci na wc. Ze ides a zas ides to je skor zapal mocaku mne nanho tlaci babo tebe este nema čo. Posledne som mala pozitivny test den pred meskanim ., a raz meskali 2tyzdne a nebola som teho. Ty uz mozes kludne aj vecerny moč otestovat.

miriam1983
7. jan 2020

@miadi ja tak chodim od zaciatku a zapal som nemaka a ani nemam. A od uuuplneho zaciatku,este som to nemala ani lekarom potvrdebe som tak chodila,ze som vysla z wc a musela ist znovu.

miadi
7. jan 2020

@miriam1983 tak nevycikas vsetko. Ale test bude istejši 😉 ako ciki porovnavat

miriam1983
7. jan 2020

@miadi tak to je jasne. Ja by som nevedela byt tak trpezliva 😀

miadi
7. jan 2020

@miriam1983 Tak asi dufa ze pride mrcha a boji sa zeby bol pozitivny test.

miriam1983
7. jan 2020

@miadi mozne to je.

miadi
7. jan 2020

@miriam1983 tak ci tak by som nevydrzala 😄neistota je vzdy horsia.

jaskolka
7. jan 2020

Jednoducho test, na čo chceš čakať? Mne keď 3 dní meškali, už som kupovala test a na 6 už boli koľajnice ako svet. Na WC som tiež behala skoro stále, inak žiadne príznaky som nemala. Keď bude test negatívny, a nepríde menzes, takmer gynekológia. Ak bude//, tak tiež gynekológia 🙂.

ikaros332
autor
8. jan 2020

Ďakujem sa odpovede☺️ ..dnes je 7 deň meškania.. áno dúfam, že prídu..nie sme na to ešte dostatočne pripravený..počkám ešte do konca týždňa a urobím test ..lebo ma obca cez deň pobolieva bruško aj kríze ako pri ms☺️

martina2ve
8. jan 2020

Mozes byt kludne aj prechladnuta, ale ten test by som si spravila pre istotu

giuli
8. jan 2020

@ikaros332 mas sakramentsku trpezlivost...ja by som to uz urcite nevydrzala a testovala, ako besna

dzinka777
8. jan 2020

aj mňa bolelo podbruško a kríže,myslela som,že určite dôjde,ale nedošla 🙂

ikaros332
autor
18. jan 2020

Zabudla som napísať 🙂 7 deň meškania poobede som dostala menštruáciu 🙂 neviem prečo mi meškala ale súper že došla 🙂 síce trvala len 3 dní ale prišla 🙂